Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

This one is for Niki – povedal poleman Hamilton

Saturday, 25. 05. 2019 - 22:44, Ľuboš Kašický   

This one is for Niki – povedal poleman Hamilton

Ani Monte Carlo nezmenilo nič na hegemónii strieborného tímu Mercedes. Zajtra do pretekov vedľa seba z prvého radu znova štartujú obidva strieborné šípy.

 

Celý víkend sa nesie v spomienke na zosnulého Niki Laudu a nielen na monopostoch vidíme „Niki we miss you“, ale v Mercedese pripravili aj teraz slúchadlá a charakteristickú čapicu pre slávneho Rakúšana, ktorý v Monaku kedysi víťazil.

m194910.jpg

„Je to jedno z najlepších pole, aké si pamätám. Bol to ťažký týždeň pre celý tím a pre mňa osobne tiež. Znova sme sa však postavili a toto pole position venujem Nikimu,“ povedal v cieli Lewis Hamilton. „V Monaku sa mi nie vždy darilo a veľa perfektných kôl som tu nedal, no dnes som zajazdil najlepšie, ako som kedy tu zajazdil. This one is for Niki!“ dodáva venovanie Angličan.

m195796.jpg

Žiaľ, ani dnes na mercedesy nikto nemal a keď Bottas zaostal iba jednu desatinu sekundy, tak zvyšní piloti už nazbierali oveľa väčšiu stratu. Zajtra za Hamiltonom a Bottasom do pretekov uvidíme vyštartovať Verstappena a Vettela. Druhé Ferrari s Leclercom zdržali v depe s tým, že jeho čas bude stačiť na postup do Q2, no bola to chyba. Čas nestačil a Leclerc bude zajtra štartovať zo šestnásteho miesta!

m196057.jpg

Preteky štartujú o 15:10 hodine a my si to nenecháme utiecť na TV Sport2 alebo RTL.

q3-res-17.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri