Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Moto

The Distinguished Gentleman's Ride

Monday, 24. 04. 2023 - 20:42, T. Szabosi   

The Distinguished Gentleman's Ride

Priatelia, motorkári, v Banskej Bystrici sa opäť zopakuje populárna akcia The Distinguished Gentlemans Ride! V nedeľu 21.05.2023 sa stretneme v Motoshope Žubor Banská Bystrica a spoločne vyrazíme do ulíc Banskej Bystrice podporiť skvelú vec.

Ďakujeme Vám všetkým, ktorí s nami spoločne prídete podporiť svetovú akciu s obrovskou myšlienkou v boji proti rakovine prostaty mužov. Túto myšlienku podporí celosvetovo tisíce motorkárov už 21.05.2023, a po druhý krát je jej súčasťou aj naše mesto vďaka Triumph Banská Bystrica.

untitled-1-225.jpg

Poďte s nami zažiť neopakovateľnú atmosféru v obrovskom štýle. Akcia sa nesie v duchu klasického Vintage štýlu a typov motoriek ako CAFE RACER, BOBBER, MODERN CLASSIC, SCOOTER, SCRAMBLER, TRACKER, CHOPPER, CLASSIC, BRAT STYLE, SIDE CAR.

Jazdy sa môžu zúčastniť len registrovaní jazdci a registrovať sa môžete až do 21.05.2023 (aj vrátane dňa akcie 21.05.2023 do 10:00).

untitled-2-140.jpg

Pri registrácii zvoľte krajinu Slovakia a z výberu miest Banská Bystrica.

Kto ide s nami?

 

Registrovať sa

 

 

10238-1-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri