Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Rally komisia

Svet technológii vstupuje do rally

Tuesday, 28. 04. 2015 - 13:09, Public relations   

Svet technológii vstupuje do rally

Už niekoľko rokov sa organizátori automobilových súťaží snažia prilákať divákov k tratiam jednotlivých podujatí a pripravujú pre nich aj rôzne materiály - bulletiny, letáky, sms správy, aby čo najviac nasiakli neopísateľnou atmosférou kráľovskej disciplíny rally. Ako sme už naznačili prvými krokmi boli bulletiny, ktoré sú aj teraz neoddeliteľnou súčasťou sa do popredia tlačia nové a nové technológie. Pri nich už dokážeme sledovať súťaže online a svojím spôsobom nemusíme opustiť domáce pohodlie obývačky a prostredníctvom mobilnej aplikácie Rally4now môžete sledovať v reálnom čase výsledky súťaží majstrovstiev sveta WRC, ERC, český šampionát a najnovšie už aj slovenský.

 letak-1.jpg

V závere uplynulého roka uzrela svetlo sveta nová mobilná aplikácia, ktorá je venovaná fanúšikom rally a nielen im, aby si mohli nerušene sledovať svoju obľúbenú rally. Vďaka patrí aplikácii Rally4now, ktorej partnerom na Slovensku je Rally komisia SAMŠ. Vďaka nej teda budete mať prehľad o výsledkoch, ako aj aktuálnych správ z danej súťaži. Po prvý raz na Slovensku teda môžeme všetci sledovať takýmto spôsobom Rally Prešov, ktorá sa uskutoční počas najbližšieho prvomájového víkendu. Pre slovenské súťaže ako aj tú najbližšiu sú pripravené mapy tratí, fotografie diváckych miest, ako aj sprievodca podujatím s podrobným časovým rozpisom. Na divácke miesto vás zavedie navigácia vytvorená v spolupráci s aplikáciou Waze.

Tá zohľadňuje uzávierky miestnych komunikácii a tak bude váš presun z jedného diváckeho miesta na druhé dostatočne rýchly a bezpečný bez blúdenia v zakázaných zónach. Prvé informácie o našej súťaží už sú v danej aplikácii, počas samotnej rally v nej budú zobrazené online výsledky jednotlivých rýchlostných skúšok, aktuálny jej priebeh s časmi posádok a ich grafickým porovnaním. Chýbať nebudú ani flešové správy od jazdcov, či doplňujúce informácie organizátorov o aktuálnej situácii samotnej súťaže.

Veríme, že aplikácia Rally4now sa stane vaším veľmi dobrým pomocníkom pri sledovaní nielen slovenských súťaží, ale aj ostatných. Využívať ju môžete na smartfónoch, tabletoch Android a Apple. Stiahnuť si ju môžete na adrese www.rally4now.com a stále je ponúkaná bezplatne.

Tlačové stredisko 22. Rally Prešov



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri