Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Rakúsko

Štartovné číslo 1 na Thayaland Rallye 2013 patrí Kočimu

Friday, 08. 03. 2013 - 14:04, Zdenka Frývaldská   

Štartovné číslo 1 na Thayaland Rallye 2013 patrí Kočimu

Posádka tímu Styllex Motorsport v zložení Martin Koči - Petr Starý odštartuje v sobotu na 3. ročníku rakúskej Thayaland Rallye 2013.

 

koci-2.jpg

Najbližšiu sobotu sa v Rakúsku uskutoční prvé podujatie Austrian Rally Challenge, ktoré nesie názov 3. Thayaland Rallye 2013. Na súťažné dvojice je pripravených osem rýchlostných skúšok o dĺžke necelých 101 km, z ktorých sa šesť pôjde prevažne na asfalte a dve na šotoline. Program odštartuje v sobotu ráno o 8:39 hod. predstavením súťažiacich na hlavnom námestí vo Pfaffenschlagu, odkiaľ sa presunú na štart prvej skúšky. Cieľová rampa bude situovaná na námestí vo Waidhofene približne od šiestej do siedmej hodiny popoludní. Medzi 64 prihlásenými nájdeme okrem rakúskych a nemeckých posádok aj jednu slovensko-českú a jednu rakúsko-českú posádku. S číslom 1 sa za Styllex Motorsport predstavia Martin Koči s Petrom Starým na Škode Fabia S2000 a s číslom 38 to budú za Pospa Rally Team Petr Pospíšil s Richardom Lasevičom na Honde Civic Type R. Držíme palce!

Oficiálna stránka
Zvláštne ustanovenia so zoznamom prihlásených

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri