Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

SSL certifikát a ďalšie zmeny

Monday, 06. 08. 2018 - 19:06, T. Szabosi   

SSL certifikát a ďalšie zmeny

Dobrý deň priatelia, ďakujeme vám za vašu priazeň a podporu. Chceme vás informovať o niektorých zmenách na našej webovej stránke.

Možno ste si v posledných dňoch všimli, že nie je možné lajkovať príspevky. Je to dôsledok nového API verzie 2.7 (Application programming interface) na ktoré musíme zareagovať preprogramovaním našich aplikácií aj my. Táto zmena je tou najviditeľnejšou. Okrem nej však náš web prechádza neustálym procesom zlepšovania.

Jednou zo základných zmien, ktoré bežný užívateľ ani nezaregistruje, je prechod na SSL certifikát (Secure Socket Layer) ktorý umožňuje webovým stránkam pracovať so zabezpečenou komunikáciou pomocou protokolu HTTPS. Prevencia je najlepší liek. Výmena informácií medzi naším webom a vami bude prebiehať zabezpečenou formou. Zabránime tak odchytu osobných údajov, hesiel alebo zmene informácií cestou ku vám.

server-rack-2.jpg

Nechceme vás zaťažovať odbornou terminológiou a procesmi, ktoré aj tak bežného používateľa nemusia zaujímať. Každopádne si však považujeme za povinnosť vás aspoň v základnom kontexte informovať, že okrem zmieneného bezpečnostného certifikátu sme vylepšili niekoľko ďalších našich služieb a pracujeme aj na modernizácii rozhrania medzi Facebookom a našou stránkou.

Aj z týchto dôvodov pravdepodobne niekoľko dní nebude možné priamo lajkovať príspevky na stránke, za čo sa vám chceme ospravedlniť a zároveň poďakovať za vašu trpezlivosť. Hneď, ako bude znova všetko plne funkčné vás budeme opäť informovať.

Ešte raz vám ďakujeme za vašu priazeň.

Tibor Szabosi, autosportfoto.sk

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri