Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

Slovakia Ring - Slovak karting center

Wednesday, 05. 06. 2019 - 13:53, Public relations   

Slovakia Ring - Slovak karting center

Automotodróm SLOVAKIA RING pri Orechovej Potôni sa čochvíľa opäť rozrastie o nový komplex. Tentokrát to bude dlhoočakávané profesionálne motokárové centrum s vonkajšou traťou a bohatou infraštruktúrou.

 

2-135.jpg

Slovenské kartingové centrum budované pod záštitou SAMŠ (Slovenská asociácia motoristického športu) bude predstavovať špičkové stredisko s licenciou CIK FIA pre organizovanie národných a medzinárodných motokárových majstrovstiev. V tejto chvíli pokračuje intenzívna výstavba areálu, ktoré návštevníci SLOVAKIA RINGU nájdu hneď pred Centrom bezpečnej jazdy, vedľa hlavnej príjazdovej cesty.

1-162.jpg

Vonkajšia motokárová trať bude mať v základe dĺžku 1180 metrov, pričom ponúkne ďalších 5 variantov jazdenia a plnohodnotného využitia. Súčasťou komplexu je paddock, dvojposchodová budova riadiaceho strediska, občerstvenie s vyhliadkovou terasou, administratívne a školiace priestory či technické a prevádzkové priestory. Motokáry sú základnou školou budúcich automobilových pretekárov a v spojení so Slovenskou asociáciou motoristického športu (SAMŠ) by mal nový komplex ponúknuť zázemie pre výchovu mladých talentov. Trať bude môcť patriť určite aj motocyklom či ostatným motoršportovým disciplínam.

3-95.jpg

Stredisko bude určené primárne pretekárskym tímom ale aj širokej motoršportovej verejnosti v spojení s voľnými jazdami a prenájmom motokár.

4-72.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri