Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Slováci na motokárach vám ukážu peckovú zimnú jazdu, ktorú budete chcieť skúsiť!

Thursday, 21. 01. 2016 - 10:45, Public relations   

Slováci na motokárach vám ukážu peckovú zimnú jazdu, ktorú budete chcieť skúsiť!

Keď sa chalani nudia a von práve napadol čerstvý sneh, môže z toho vzniknúť aj takáto zaujímavá vec! To, že aj Slováci sa vedia baviť na snehu a že motokáry nie sú len na letnú zábavu, nám ukázali aj títo chalani.

"Nazdar Paťo, tak nás napadlo s chalanmi, čo keby sme jedno nedeľňajšie predpoludnie naložili motokáry a išli na Banské natočiť nejaké video?" - napísal mi Marek, jeden z členov Kuchárik Motoršportu, chalanov ktorí majú benzín v krvi a vôňa spálených pneumatík je pre nich krajšia ako čokoľvek iné.

01-39.jpg

Asi takto nejako to celé začalo. Najprv ako nevinná otázka, možno s očakávanim s malou dušičkou, že to zavrhnem. Ale keďže čítate toto, tak už pravdepodobne viete ako som sa rozhodol, totižto nás z Cassovia Ring netreba na potrebné bláznovstvá dlho prehovárať. Vedel som, že Banské je pre chalanov niečo ako "tréningové ihrisko" - miesto, ktoré poznajú snáď lepšie ako vlastné topánky, a miesto kde ich auto počúva ako cvičený pes svojho pána.

Po pár dňoch plánovania, jedno zrušenom termíne, kedy sa perinbaba radšej perinou prikryla, ako ňou snežila, prišiel vhodný deň a všetci sme jedno nedeľňajšie ráno mrzli v lese, chystajúc všetko potrebné. Veľká vďaka patrí aj Vikimu Bednárovi, že sa podujal s nami na toto na slovenské pomery pomerne nevídané predstavenie. Toho dňa sme si užili kopu zábavy a nakrútili podľa môjho skromného názoru krásne, netypické video.

04-20.jpg

Pre všetkých, ktorí sa radi bavia je tu malá ochutnávka. Chcete vyskúšať adrenalín na motokárach a v zasnežených cestách aj vy? Motokáry na zimný teambuilding sú ako stvorené!



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri