Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

SKP opäť v Brucku! Uhorková sezóna sa kartingu nedotkla

Tuesday, 19. 07. 2022 - 16:35, Public relations   

SKP opäť v Brucku! Uhorková sezóna sa kartingu nedotkla

Sezóna 2022 Slovenského kartingového pohára je už za polovicou. V poradí štvrté preteky z polovice júla netrpeli ani na takzvanú "uhorkovú sezónu", ktorá každé leto chytí Slovákov. Na trať sa postavilo takmer 100 jazdcov a účasť opäť nezostala iba pri Slovákoch.

Jakub Rovný

"Sme veľmi radi, že trať v Brucku obľubujú aj naši rakúski priatelia. Mnohých z nich práve táto trať pritiahne do série SKP. A keď už raz začnú pretekať, pozrú sa s nami aj na nádherné trate na Slovensku. V Orechovej Potôni a Trebaticiach, " hovorí Tomáš Kuna, spoluzakladateľ a jeden z organizátorov SKP.

Jakub Rovný

Ako býva zvykom, i tieto preteky nešetrili ostrými a dynamickými momentmi. V nižších triedach brali deti i rodičia zápolenie smrteľne vážne. Našťastie, i napriek malým nehodám sa všetko zaobišlo bez vážnych zranení. Môžeme však povedať, že svoju úlohu tentokrát zohralo aj šťastie.

Jakub Rovný

Slovenský kartingový pohár je však v Rakúsku unikátom nie len preto, že je slovenský. Ako nám povedala jedna z pretekárok a "notorická víťazka" Rakúšanka Patricia Immervoll, minimálne Dolné Rakúsko nehostí žiadne série s kategóriami KZ2. I to je dôvodom, prečo si zvolila práve SKP.

Jakub Rovný

Najbližšie preteky sa odohrajú v sobotu 6.8. v Trebaticiach. Medzitým vám prinášame aj Slovenský kartingový magazín z uplynulého podujatia.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri