Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Rally komisia

Školenia, zasadnutie disciplíny rally, testovanie

Monday, 01. 02. 2010 - 21:46, Gabriela Szczeczinová   

Školenia, zasadnutie disciplíny rally, testovanie

Každoročné školenie jazdcov a organizátorov rally a automobilového slalomu spojené s testovaním súťažných vozidiel a zasadnutím disciplíny rally sa uskutoční v dňoch 27. - 28. februára 2010 v Rožňave. Prinášame vám informácie o všetkých týchto akciách, včítane ich programu, miest, kde sa uskutočnia a potrebných kontaktov.

Program:
sobota 27.2.2010:
09:00 - 16:00 Testovanie súťažných vozidiel
09:00 - 17:00 Školenie nových žiadateľov o licencie
13:00 - 19:00 Školenie organizátorov rally

nedeľa, 28.2.2010:
08:00 - 08:30 Prezentácia, výdaj predpisov
08:30 Zhromaždenie disciplíny rally
09:30 - 16:00 Školenie jazdcov a organizátorov rally a slalomu - podľa disciplín
miesto: Radnica na Námestí baníkov, Rožňava

Ďalšie informácie k jednotlivým akciám:

Testovanie súťažných vozidiel
Testovanie súťažných vozidiel sa uskutoční podľa pravidiel uvedených v Ročenke SAMŠ v priestoroch XM Autoracing service, Košická 52, Rožňava, kontakt: 0918 494 012.

Školenie nových žiadateľov o licencie
Podmienkou pre vydanie licencie jazdca rally pre nových žiadateľov (platí aj pre Slovenský Rally Pohár) je absolvovanie rozšíreného dvojdňového školenia. Prvá časť školenia sa uskutoční v sobotu 27.2 v Kultúrnom dome v Betliari a druhá časť v nedeľu 28.2. (Radnica Rožňava, Námestie baníkov) ako súčasť klasického školenia ostatných žiadateľov.
Za nového žiadateľa sa považuje každý, kto doteraz nevlastnil licenciu jazdca vydanú SAMŠ a taktiež bývalí držitelia, ktorým v uplynulých dvoch rokoch licencia nebola vydaná.
Okrem teoretických informácii o národných a medzinárodných športových a technických predpisoch budú súčasťou školenia pre nových žiadateľov aj informácie o praktických otázkach prípravy na súťaže, tvorby rozpisu.
Školenie nových žiadateľov o licenciu jazdca sa organizuje pre tých, ktorí do termínu konania školenia požiadali o vydanie národnej licencie jazdca rally, resp. požiadali o licenciu s obmedzením pre SRP. Prosíme všetkých žiadateľov, aby svoju účasť na školení potvrdili telefonicky (0903 608 341) alebo mailom na adresu rk@rallye.sk v termíne do 24.2.2010.

Školenie organizátorov rally
Školenie bude zamerané na prípravu podujatí, povolenia, dokumentáciu, zmeny v predpisoch a zaistenie bezpečnosti. Účasť je povinná pre žiadateľov o licenciu riaditeľa, tajomníka, ďalej pre predsedov organizačných výborov, vedúcich tratí a hlavných bezpečnostných komisárov.
Prvá časť školenia sa uskutoční v sobotu 27.2 popoludní v Kultúrnom dome v Betliari a druhá časť v nedeľu 28.2 po skončení zhromaždenia v Rožňave.

Školenie organizátorov slalomu
Účasť na školení je povinná pre žiadateľov o licenciu riaditeľa, tajomníka, ďalej pre predsedov organizačných výborov, vedúcich tratí a hlavných bezpečnostných komisárov. Školenie sa uskutoční v nedeľu 28.2 po skončení zhromaždenia v Rožňave.

Školenia vedúcich rýchlostných skúšok a ich zástupcov, bezpečnostných komisárov, traťových komisárov, jazdcov traťových vozidiel organizátora (S1, S2, nulové) sa uskutočnia postupne v priebehu sezóny pre jednotlivé skupiny organizátorov podľa regiónov.

Zhromaždenie disciplíny rally
Zhromaždenie disciplíny rally, na ktorom sa môžu zúčastniť všetci držitelia licencii jazdcov a organizátorov v disciplínach rally, CCR a slalom z roku 2009 sa uskutoční v nedeľu 28.2.2010 o 08:30 v zasadačke na Radnici v Rožňave na Námestí baníkov. Prezentácia účastníkov spojená s výdajom predpisov pre rok 2010 za začne o 08:00.


Gabriela Szczeczinová
Rally komisia SAMŠ

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri