Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Sezónu IRC ukončia preteky na Cypre

Thursday, 25. 10. 2012 - 18:41, Zdenka Frývaldská   

Sezónu IRC ukončia preteky na Cypre

Posledným podujatím v rámci Intercontinental Rally Challenge v roku 2012 i celkovo bude Cyprus Rally. O zisk čo najlepšieho umiestnenia sa bude snažiť 37 súťažných posádok.

 

Zdeněk Weiser;san-marino-2012-035.jpg

Seriál IRC končí. Už budúci rok sa spojí s Majstrovstvami Európy, a tak je správne, aby si jeho posledné podujatie súťažiaci čo najviac vychutnali. Budú mať šancu tak urobiť už v dňoch 2. - 4.11.2012 na Cyprus Rally, kde je pre nich pripravených 686 kilometrov, z čoho 233 km "ostrých". Program pretekov sa začne v piatok podvečer o 19:00 hod. superšpeciálkou dlhou 3,2 km. Pokračovať bude v sobotu šiestimi rýchlostnými skúškami a následne aj v nedeľu, zvyšnými šiestimi RS. Najzaujímavejšou skúškou by mohla byť práve tá posledná, o dĺžke až 30,41 km, ktorá bude určite rozhodovať o celkových výsledkoch.

Vladislav Maschl;dsc-8559.jpg

Kto sa zapíše do histórie ako posledný víťaz IRC? Bude to Andreas Mikkelsen, Sepp Wiegand či Yazeed Al-Rajhi? Šancu dostane 37 posádok, ktoré sa na preteky prihlásili. Nechajme sa prekvapiť kto bude tým najrýchlejším...

Zoznam prihlásených

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri