Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Schumacher je už doma vo Švajčiarsku

Thursday, 03. 10. 2019 - 10:00, Ľuboš Kašický   

Schumacher je už doma vo Švajčiarsku

Minulý mesiac absolvoval Michael Schumacher dvakrát procedúru alternatívnej liečby kmeňovými bunkami v Paríži. Čo vieme nové?

 

Pre francúzske média sa teraz vyjadril sám profesor Philippe Menasche, ktorý na parížskej klinike Georga Pompidua procedúru realizoval. „Nečakajte zázraky. Nie je to ani žiadny experiment,“ vyvracal akékoľvek špekulácie samotný Menasche, keďže rodina Schumacherovcov vytrvalo mlčí. O podrobnostiach liečby profesor odmietol hovoriť. Na svetlo však vyšlo, že Michael Schumacher bol prijatý pod cudzím menom a strážilo ho desať osobných strážcov. Jedna zo sestier si dovolila pred médiami potvrdiť, že Schumachera ošetrovala a že je pri vedomí. Nič viac sa na svetlo verejnosti nedostalo. Michael Schumacher, ktorý po nešťastnej lyžovačke v závere roka 2013 mal na mozgu krvné zrazeniny a bol dlho v kóme je už naspäť vo Švajčiarsku v starostlivosti rodiny.

Martin Trenkler;2012be-mschumacher-05.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri