Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Slalom

Šarišský slalom 2019 sa ide 1.mája

Thursday, 25. 04. 2019 - 20:19, Ľuboš Kašický   

Šarišský slalom 2019 sa ide 1.mája

Organizátori Rally Prešov, ktorá sa v úvode júla chystá už na svoj jubilejný 25.ročník, pripravili pre všetkých motoristických fanúšikov predkrm v podobe 12.ročníka Šarišského slalomu. Štartovať môžu aj amatéri!

 

Podujatie je príťažlivé tým, že na ňom môžu štartovať prakticky všetci, ktorí dovŕšili 18 rokov, ich auto má Evidenčné číslo vozidla a zaplatia prihlasovací poplatok 25 Eur. Šarišský slalom 2019 je pritom nielen druhým podnikom Majstrovstiev Slovenska v slalome, ale zároveň aj súčasťou seriálu FIA Zóny Strednej Európy!

logo-slalom2019.jpg

Slovenská slalomová sezóna začala aprílovým podujatím na Bankove, kde nechýbali ani také mená slovenského automobilového športu, akými sú Jozef Béreš, či Marek Paderák. Kto si chce zmerať svoje sily na trati takýmito skúsenými harcovníkmi volantu, ten by mal prísť 1.mája na parkovisko pred firmu Auto Alles v Prešove. O siedmej hodine ráno tu bude prebiehať prihlasovanie a súťažné jazdy začínajú následne o deviatej hodine dopoludnia. Štartovať môžu aj amatéri bez licencie.

Tibor Szabosi;c50q4169asf.jpg

Tibor Szabosi;c50q4810asf.jpg

Tibor Szabosi;asf-1531asf.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri