Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Poľsko

RUFA SPORT vo vedúcej pozícii na Rajd Karkonowski

Tuesday, 12. 05. 2015 - 07:15, Miroslav Majláth   

RUFA SPORT vo vedúcej pozícii na Rajd Karkonowski

Počas nadchádzajúcej soboty a nedele odštartuje druhé kolo poľských rally majstrovstiev. Stane sa tak v rámci podujatia 30.Rajd Karkonowski a na štarte nebude chýbať ani posádka slovenského RUFA SPORT Teamu.


Marcin Brzemiński;img-0030-4.jpg

Grzegorz Grzyb s Robertom Hundlom nedržia priebežne prvé miesto absolútneho poradia iba na Slovensku, ale aj pre nich v rodnom Poľsku. Plný počet bodov do priebežného poradia poľského šampionátu v rally sa im podarilo zabezpečiť na úvodnom podujatí rally seriálu u našich severných susedov, Rajde Swidnicki Krause 2015. „Som rád, že s nám, v neskutočne silnej konkurencii na Rajde Swidnicki podarilo vyhrať. Toto víťazstvo nám zabezpečilo dobrý vstup do sezóny. Viem, že nadchádzajúci Rajd Karkonowski bude rovnako ťažký, budeme sa však opäť snažiť vybojovať víťazstvo," oznámil pred štartom jazdec RUFA SPORT Teamu, Grzegorz Grzyb.

Marcin Brzemiński;img-0171-6.jpg

Presvedčenie o výbornom výsledku svojej posádky vyjadril aj manažér RUFA SPORT Teamu Ľubomír Kleman: „Som presvedčený, že sa Grzegorzovi s Robertom podarí vyjazdiť najlepší výsledok. Konkurencia je síce ťažká, na štarte bude o najvyššiu métu spoločne bojovať až sedem identických vozidiel Ford Fiesta R5, ale naša posádka je najlepšie rozjazdená. Okrem toho sa nám v tomto roku nemierne darí, brali sme absolútne víťazstvo v Egeri, ale aj Prešove a samozrejme aj na Grzegorzom už spomínanom Rajde Swidnicki. Som rád, že môžeme našu posádku podporovať nielen na Slovensku, ale aj v Poľsku. Za to patrí veľká vďaka partnerom RUFA SPORT Teamu."

Marcin Brzemiński;img-0366-5.jpg

Jubilný, 30. Rajd Karkonowski odštartuje počas nadchádzajúceho víkendu. Centrom súťaže sa stane mesto Jelenia Góra. Na sobotu (16.5.2015) pripravil organizátor pre takmer 90 prihlásených súťažných posádok dve rýchlostné skúšky, ktoré sa budú konať na jednom meranom úseku. Spoločnú dĺžku majú tieto dva testy viac ako tridsaťdeväť kilometrov. Tie sa budú konať v podvečerných hodinách. Následne, po prenocovaní, bude súťaž pokračovať v nedeľu (17.5.2015) ďalšími siedmymi rýchlostnými skúškami. Tie majú spoločnú dĺžku viac ako osemdesiatdva kilometrov. Meno víťaznej posádky sa dozvieme v nedeľu tesne pre pol piatou podvečer.

loga-eger-rally.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri