Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Poľsko

RUFA SPORT smeruje na Grzybove domáce trate

Tuesday, 04. 08. 2015 - 10:20, Public relations   

RUFA SPORT smeruje na Grzybove domáce trate

Po absolútnom víťazstve na 42. Rallye Tatry smeruje slovenský RUFA SPORT s posádkou Grzyb - Hundla na 24. Rajd Rzeszowski.

Lukasz Krzeminski;img-0300-5.jpg

Pre Grzegorza Grzyba je Rajd Rzeszowski v podstate domácou súťažou, keďže práve v meste Rzeszow vyrastal. Teraz tu už síce nebýva, ale tunajšie trate ovláda dokonale, čo dokázal už aj v minulosti, keď tu niekoľkokrát podujatie absolútne vyhral. V tomto roku sa predstaví rzeszowským divákom spoločne s vozidlom Ford Fiesta R5 a so spolujazdcom Robertom Hundlom, s ktorým mu patrí vedúca priečka nielen v priebežnom poradí slovenských, ale aj poľských majstrovstiev. Samozrejme, RUFA SPORT Team, ale aj jej posádka Grzegorz Grzyb a Robert Hundla nastúpi na štart 24. Rajd Rzeszowski, súťaže ktorá sa uskutoční v dňoch 6. - 8.8.2015 s rovnakým cieľom ako na všetky ostatné rally podujatia v tomto roku, čiže vyhrať.

Lukasz Krzeminski;img-0237-7.jpg

„Samozrejme naše ciele sú dojazdiť na Rajd Rzeszowski minimálne na pódiovom umiestnení. V rámci poľských majstrovstiev, rovnako ako v slovenských našej posádke patrí vedúca priečka priebežného poradia, ktorú by sme chceli aj po rzeszowskej rally udržať. Grzegorz, ako už bolo povedané, tunajšie trate do detailov ovláda, čo by mohlo byť aj trochu našou výhodou. Nebude to však ľahké, konkurencia aj v Poľsku je neskutočne silná," povedal pre 24. Rajd Rzeszowski Ľubomír Kleman, manažér RUFA SPORT Teamu.

grzyb-pred-rzeszow.jpg

Organizátor 24. Rajd Rzeszowski pre viac ako sedemdesiat súťažných posádok pripravil trať, v rámci ktorej absolvujú súťažiaci v piatok 7.8.2015 šesť rýchlostných skúšok a v sobotu 8.8.2015 ďalších päť. Celkovo ich čaká zdolať viac ako tristošesťdesiatpäť kilometrov, z ktorých bude meraných stodvadsaťšesť. Štart súťaže je naplánovaný na piatok na 14:30 hodinu a cieľ bude v sobotu o 16:30 hodine.

loga-eger-rally.jpg

RUFA Sport, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri