Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Poľsko

RUFA SPORT sa v Poľsku predstaví so Škodou Fabia R5

Wednesday, 16. 09. 2015 - 12:14, Public relations   

RUFA SPORT sa v Poľsku predstaví so Škodou Fabia R5

Šieste podujatie poľských rally majstrovstiev, Rajd Nadwiślanski si užije premiéru Škody Fabia R5. Na štart ju neprinesie nik iný ako slovenský RUFA SPORT spoločne s posádkou Grzyb - Hundla.

Ako všetci diváci motoristického športu vedia, slovenský RUFA SPORT Team v tohtoročnej sezóne zúčastňuje nielen slovenského, ale aj poľského rally šampionátu. Grzegorzovi Grzybovi s Robertom Hundlom patrí po piatich kolách tohtoročných Majstrovstiev Poľska v raly 2015 v priebežnom poradí tretie miesto absolútneho poradia. Na štart šiesteho kola, ktorým bude počas nadchádzajúceho víkendu podujatie Rajd Nadwiślanski, sa postavia na štart s najnovšou technikou, Škoda Fabia R5, s ktorou by chceli zaútočiť na najvyššie priečky.

Jozef Pisch;0x8c3361-2.jpg

„Som naozaj rád, že rovnako ako v minulosti, aj teraz náš RUFA SPORT Team prinesie na trate rally v Poľsku, rovnako ako sa nám to už podarilo aj v Čechách, najnovšiu techniku. Pri pohľade na históriu sa nášmu tímu v spolupráci so Škodou a Grzybom podarilo vybojovať absolútny majstrovský titul na Slovensku a taktiež sa nám podarilo žať úspechy aj v Poľsku, či Čechách.

Tibor Szabosi;0y2a6745.jpg

Dúfam, že rovnako ako tomu bolo so Škodou Fabia S2000, aj s novou R5-kou sa nám a našej posádke bude dariť. Toto všetko by sa nám samozrejme nepodarilo bez perfektnej spolupráce s Wevers Motorsport," vysvetlil Ľubomír Kleman, manažér RUFA SPORT Teamu.

Tibor Szabosi;0k4a6962.jpg

Rajd Nadwiślanski odštartuje v dňoch 18. -20. septembra 2015. Podujatie sa bude konať v meste Pulawy, nachádzajúcom sa iba sto kilometrov juhovýchodne od hlavného mesta Poľska, Varšavy. Organizátor pre súťažiacich pripravil dvojdňovú súťaž, ktorá v sebe zahŕňa osem rýchlostných skúšok v dĺžke 130 kilometrov, pričom celá súťaž meria takmer 530 kilometrov. Kto sa stane víťazom šiesteho kola poľských majstrovstiev v rally sa dozvieme v nedeľu 20.9.2015 tesne pred 17-tou hodinou.

Miro Majláth 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri