Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Poľsko

RUFA s Grzybom absolútnymi víťazmi 43.Rajd Swidnicki Krause

Monday, 27. 04. 2015 - 08:45, Miroslav Majláth   

RUFA s Grzybom absolútnymi víťazmi 43.Rajd Swidnicki Krause

Slovenský RUFA Sport s posádkou Grzegorz Grzyb - Robert Hundla na Forde Fiesta R5 sa stali absolútnymi víťazmi úvodného podujatia poľského šampionátu.


rufa-jazda.jpg

Ako sme vás informovali už minulý týždeň, slovenský RUFA Sport Team odštartoval spoločne so štvornásobnými slovenskými šampiónmi iba týždeň pred druhým kolom nášho domáceho šampionátu, na úvodnom podujatí poľských majstrovstiev, ktorým bolo v tomto roku 43. Rajd Swidnicki Krause (25. - 26.5.2015). Výsledkom, po veľmi pekných súbojoch so silnou konkurenciou je absolútne víťazstvo na tomto prvom podujatí Majstrovstiev Poľska v rally 2015.

rufa-g-r.jpg

„Od začiatku sme sa snažili ísť svoje tempo, tak aby sme boli síce dostatočne rýchli, ale zároveň tak, aby sme niekde neskončili mimo trať a táto taktika nám vyšla na sto percent. Musím ale povedať, že 43. Rajd Swidnicki Krause bola nesmierne náročná súťaž. Bolo ťažké trafiť sa do pneumatík. Bojovali sme až do konca a v závere sa nám podarilo vyhrať aj super špeciálku. Som spokojný. Ďakujem RUFA Sport Teamu za podporu," zhodnotil úvodnú poľskú súťaž jazdec, Grzegorz Grzyb.

rufa-rampa.jpg

Spokojnosťou, po takomto výkone, samozrejme žiaril aj manažér slovenského RUFA Sport Teamu, Ľubomír Kleman: „Nemôžem byť nespokojný. Grzegorz s Robertom predviedli výborný výkon, nechali celú, veľmi ťažkú konkurenciu za svojim chrbtom, navyše sa im podarilo vyhrať aj záverečnú super špeciálnu rýchlostnú skúšku. Podarilo sa nám už v rámci prvej súťaže brať plný počet bodov, čo je super. Po minulom roku, keď sa Grzegorz stal prvým vicemajstrom Poľska, radi by sme v tomto roku stáli na najvyššom stupni. Je však ešte priskoro spriadať takéto plány, uvidíme ako sa bude vyvíjať sezóna. V každom prípade ďakujem našej posádke za špičkovú reprezentáciu a samozrejme partnerom RUFA Sport Teamu za podporu aj mimo Slovenska."

loga-eger-rally.jpg

Po víťaznom, prvom podujatí poľského šampionátu, odštartuje posádka už počas nadchádzajúceho piatka a soboty (1.- 2.5.2015) v rámci druhého kola tohtoročných slovenských rally majstrovstiev, v Prešove. Tu posádka RUFA Sport Teamu odštartuje na Forde Fiesta RS WRC, ale tom vás však budeme informovať v inej správe.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri