Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Poľsko

RUFA-MOTOR SPORT Team sa predstaví v rámci série TARMAC MASTERS 2020

Thursday, 22. 10. 2020 - 17:25, Miroslav Majláth   

RUFA-MOTOR SPORT Team sa predstaví v rámci série TARMAC MASTERS 2020

Po ukončení poľských rally majstrovstiev smeruje slovenský RUFA-MOTOR SPORT Team na podujatie zaradené do seriálu MRF TARMAC MASTERS 2020 v Poľsku.

 

Tibor Szabosi;ac7i4090-1.jpg

Absolútny štvornásobný majster Slovenska, dvojnásobný absolútny majster Poľska, ale aj aktuálny vicemajster Poľska v sezóne 2020, čiže Grzegorz Grzyb sa spoločne so svojim spolujazdcom Michalom Poradziszom a slovenským RUFA-MOTOR SPORT Teamom počas nadchádzajúceho víkendu zúčastnia podujatia 2.KIPARD Rally v Poľsku. Podujatie je zaradené do série MRF TARMAC MASTERS 2020 ako jeho štvrté kolo. Tento seriál je v poslednej dobe v Poľsku veľmi obľúbený. Jedná sa síce o kratšie súťaže, na druhej strane sa vždy na štarte predstaví veľmi silná konkurencia z poľských rally majstrovstiev.

Michal Bobko;asf-1890-4.jpg

„Podujatie síce už nie je súčasťou poľských rally majstrovstiev, napriek tomu sa na jeho štart už veľmi tešíme. Prihlásených je množstvo vozidiel, vrátane niekoľkých R5-tiek a výborných jazdcov. Túto sériu sme si už v tomto roku jedenkrát vyskúšali a musím povedať, že súťaže sú organizačne na vysokej úrovni. Trate sú nádherné, úzke, technické a fakt náročné, keďže je na nich aj množstvo horizontov. Určite to bude zábava a ja som rád, že do toho s nami RUFA-MOTOR SPORT ide,“ povedal Grzegorz Grzyb.

Tibor Szabosi;ac7i3646-1.jpg

Na podujatí 2.KIPARD Rally, ktoré sa bude konať v dňoch 24. – 25.10.2020, sa slovenský tím spoločne s Grzegorzom a Michalom predstaví spoločne s dobre známou Škodou Fabia R5 EVO2 z dielní TOP CARS. O tom, ako sa posádke RUFA-MOTOR SPORT Teamu na spomínanom podujatí darilo vás budeme informovať po dojazde do cieľa.

Online výsledky 2. Rally Kipard

RUFA-MOTOR SPORT Team

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri