Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Poľsko

RUFA-MOTOR SPORT Team a Grzyb na Rajd Swidnicki

Wednesday, 30. 09. 2020 - 15:25, Miroslav Majláth   

RUFA-MOTOR SPORT Team a Grzyb na Rajd Swidnicki

Počas nadchádzajúceho víkendu pokračuje tretím kolom poľský rally šampionát Rajdom Świdnicki 2020. Na štarte nebude chýbať ani slovenský RUFA-MOTOR SPORT.

 

Tibor Szabosi;ac7i5536.jpg

Celkovo šesťdesiatštyri prihlásených súťažných posádok, ale aj štrnástka najnovších vozidiel špecifikácie R5, sa v dňoch 3. – 4. októbra 2020 predstaví na podujatí Rajd Swidnicki 2020. Medzi veľmi kvalitnou a silnou konkurenciou nebude chýbať ani slovenský RUFA-MOTOR SPORT Team spoločne so súťažnou posádkou Grzegorz Grzyb – Michal Poradzisz. Spoločnosť počas celej súťaže im rovnako ako na ostatných podujatiach bude robiť vozidlo Škoda Fabia R5 EVO2.

Tibor Szabosi;ac7i6850-1.jpg

Grzegorz s Michalom majú tohtoročnú sezónu rozbehnutú veľmi dobre a to nielen na Slovensku, kde im v priebežnom poradí patrí absolútne prvenstvo a náskok viac ako dvadsať bodov. V Poľsku na predchádzajúcich dvoch podujatiach dvakrát skončili iba s veľmi tesnou stratou na druhom mieste a rovnaká pozícia im patrí aj v priebežnom absolútnom poradí poľského rally šampionátu.

Tibor Szabosi;asfr2466.jpg

S takýmto vývojom situácie je spokojný aj manažér RUFA-MOTOR  SPORT Teamu: „Je pravda, že obidve majstrovstvá máme zatiaľ veľmi dobre rozohrané, ale zároveň si dobre uvedomujeme, že do cieľa je ešte veľmi ďaleko. Na Slovensku, ale aj v Poľsku po úspešnom zvládnutí aktuálnych súťaží nás v budúcnosti ešte čakajú Rally Košice, čiže máme toho pred sebou hodne. Verím však, že nielen Rajd Świdnicki, ale aj celý zvyšok sezóny zvládneme bez problémov.“

Tibor Szabosi;ac7i7430.jpg

Organizátor Rajd Świdnicki 2020 pripravil pre všetkých súťažiacich podujatie, ktoré sa bude konať v dňoch 3. – 4.10.2020 v okolí mesta Świdnica ležiace juhozápadne od mesta Vroclav. Štart podujatia je naplánovaný na sobotu podvečer, kedy súťažiaci absolvujú tri rýchlostné skúšky. Na nedeľu pripravil organizátor ďalších šesť meraných úsekov, pričom meno víťaza by sme sa mali dozvedieť v nedeľu približne o 16-tej hodine.

RUFA-MOTOR SPORT

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri