Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Pretekársky cee'd čaká na svojho jazdca

Sunday, 21. 02. 2010 - 17:13, T. Szabosi   

Pretekársky cee'd čaká na svojho jazdca

Šesť dní pred ukončením registrácie do ojedinelej súťaže Autotechna racing talent 2010 je voľných posledných 82 miest.

Hlavnou myšlienkou súťaže Autotechna racing talent je nielen spropagovať preteky automobilov do vrchu, ale predovšetkým nájsť nového jazdca do týchto pretekov.

Prvou cenou je národná licencia jazdca FIA, kompletný servis na pretekoch do vrchu na Slovensku, zapožicanie homologovanej pretekárskej výstroje, vrátane prilby a nehorľavej kombinézy. A samozrejme miesto jazdca v ostrej, dvoma titulmi Majster Slovenska ovenčenej Kia cee'd. Víťazovi bude vysvetlená aj technika jazdy do vrchu tak, aby bol v pretekoch úspešný.

 Tibor Szabosi;

Ako nám prezradil Jaro Baránek, organizátor súťaže a zároveň známy jazdec v pretekoch do vrchu, prihlasujú sa záujemcovia z celého Slovenska. Najmladší prihlásený má 16 rokov, najstarší 47. Najsilnejšie zastúpený ročník je 1985 a k veľkej radosti Jara Baránka, dodnes je prihlásených 10 žien.

Kto sa chce prihlásiť a stať sa automobilovým pretekárom, má možnosť do 28.2. do 24.00, ak dovtedy nebude naplnený počet 400 prihlásených.


Všetky informácie o súťaži nájdete na stránke www.autotechna.sk.

O súťažných kolách, o finalistoch aj o víťazovi vás budeme na našej stránke naďalej informovať.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri