Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

PETROLTRANS Rally Team má prvé tohtoročné podujatie úspešne za sebou

Monday, 21. 03. 2022 - 13:54, Radovan Szabosi   

PETROLTRANS Rally Team má prvé tohtoročné podujatie úspešne za sebou
Prvým našim podujatím v tohtoročnom kalendári zóny strednej Európy bolo Rebenland Rally 2022, ktoré sa uskutočnilo 18.-19.marca v susednom Rakúsku. Usporiadateľ pripravil náročnú trať o celkovej dĺžke 315,67 km z toho 169,25 km rýchlostných skúšok rozdelených na dve etapy. Piatková prvá etapa bola zložená zo 7 rýchlostných skúšok z ktorých štyri sa išli v nočných hodinách ako sa medzi nami povie, na svetlá.
 
Daniel Fessl;fjo-3436.jpg
 
Naša posádka Vlastimil Majerčák s Jakubom Slovákom na vozidle Ford Fiesta Rally 3 začala veľmi dobrým tempom. Darilo sa obsadzovať miesta v prvej dvadsiatke a postupne zrýchľovať. Podľa vyjadrení posádky technika fungovala a išlo sa veľmi dobre. Po prvej etape posádka prenocovala do ďalšieho dňa na 13. mieste absolútne.
 
Daniel Fessl;fjo-3245.jpg
 
Z výsledku sme mali obrovskú radosť no pred nami bola ešte druhá etapa. Druhý deň posadká pokračovala s ďalšími 9 rýchlostnými skúškami tempom z prvého dňa. Maličké technické problémy sa podarilo v servisných zónach vďaka mechanikom odstrániť a dosiahnuté časy napovedali tomu, že všetko funguje tak, ako má. Posádka prešla cieľovou rampou na 12. mieste absolútne.
 
Daniel Fessl;fjo-2505.jpg
 
Získali prvé miesto vo svojej triede a samozrejme cenné body do seriálu CEZ (Central European Zone) za štvrté miesto. Spojenie tímu s DOUVE SPORT sa ukázalo ako veľmi dobrý krok vpred a všetko nasvedčuje tomu, že toto zloženie funguje. Posádka ako aj mechanici podali skvelý výkon a patrí im gratulácia a poďakovanie za skvelú reprezentáciu.
 
Daniel Fessl;fjo-2095.jpg
 
Poďakovanie samozrejme patrí aj všetkým naším partnerom hlavne spoločnosti PETROLTRANS, a.s. a DOUVE AGRO s.r.o., ktorí nás podporujú. Ďalším podujatím v našom kalendári je už tento víkend 25.-26. marca 2022 Salgó Rally v Maďarsku. Táto súťaž je započítavaná do seriálu CEZ a naše ambície sú umiestniť sa čo najlepšie na bodovanom mieste. Držíme palce našej posádke a prajeme veľa športového šťastia.
 
Ján Slovák – PETROLTRANS Rally Team
 
 
Daniel Fessl;fda-2514.jpg


Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri