Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

P.S.R. rally team uzavrel rok tretím miestom

Tuesday, 04. 01. 2022 - 12:03, Radovan Szabosi   

P.S.R. rally team uzavrel rok tretím miestom

Na maďarskom Hungaroringu sa rozdávali posledné kusy pohárov v tejto sezóne. Na tradičnom okruhu sa tesne pred koncom roku konala Szilveszter rallye 2021 (27. – 28. 12). Náš tím na podujatí zastupovala posádka Ondřej Bisaha s Imrichom Ferenczom na Škode R5 z dielne XIQIO Racing tímu. Ondřej Bisaha trať a podujatie už poznal, a tak jeho ciele uspieť na tomto podujatí neboli nereálne, keďže v roku 2018 tu zvíťazil. Technika bola pripravená opäť výborne, no počasie až tak posádkam neprialo. Každopádne podmienky boli pre všetkých rovnaké a v boji o bedňu rozhodovali maličkosti.

Tibor Szabosi;asr65600-3.jpg

Bisaha s Ferencom sa držali od prvej skúšky na špici poradia, keď dosiahli na prvých 4 RS druhé a tretie časy. Na posledných dvoch meraných úsekoch si zapísali dve štvrté miesta, a tak v celkovom poradí skončili na treťom mieste. Vyrovnanosť prvých štyroch posádok dokazuje aj fakt, že rozdiel medzi prvým a štvrtým bol necelých desať sekúnd.

Tibor Szabosi;asr64851-3.jpg

„Ukončenie našej krátkej motoristickej sezóny v roku 2021 sa skončilo úspešne. Ďakujem posádke za úspešnú reprezentáciu tímu, našim reklamným partnerom za podporu pri štartoch v závere sezóny a prajem všetkým našim fanúšikom a samozrejme aj všeobecne všetkým ľuďom v Novom roku 2022 úspešný štart, veľa zdravia, rodinnej pohody a konečne rok bez obmedzení“, dopĺňa majiteľ tímu.

Tibor Szabosi;asr65065-2.jpg

P.S.R. rally team

Fotogaléria z podujatia

logopsr.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri