Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Nešťastie doma!

Wednesday, 28. 08. 2019 - 08:41, Public relations   

Nešťastie doma!

Len pred dvoma týždňami mal Patrick Schober poruchu motora počas kvalifikácie v Histo Cupe na Slovakia Ringu. Tentokrát na Grand Prix Slovenska bola po silnej búrke poškodená jeho Formula 4 padajúcim stanom tak vážne, že nedeľné preteky boli vylúčené.

gpskr-5.jpg

Dovtedy sa však premiéra 15-ročnému Patrickovi Schoberovi vo Formule 4 vydarila.

gpskr-3.jpg

Aktuálny víťaz série v tejto triede je samozrejme referenciou pre mladého juniorského pilota, ktorý sa mu neustále časovo približoval.
Hoci Patrick Schober jazdil kvalifikáciu na použitých pneumatikách, v kvalifikácii ich delilo iba 1,5 sekundy v porovnaní s novými pneumatikami oveľa skúsenejšieho lídra v tejto triede.

gpskr-1.jpg

Bohužiaľ mal Patrick Schober v prvom preteku zlý štart a tri silnejšie formule Renault, ktoré dokázal poraziť v kvalifikácii, ho prekonali a boli neskôr  prekážkami, ktoré sprevádzali Patricka Schobera počas celého preteku. Jeho temperamentný závod bol napriek tomu odmenený 2. miestom vo Formule 4. Je zrejmé, že krivka učenia Patricka Schobera prudko stúpa, ale na vrchol sa ešte nedostala. V nedeľu sa toho veľa naplánovalo, ale “boh počasia mal iné plány a osudový diabol tomu dopomohol“.

gpskr-8.jpg

Ale Patrick je pripravený a teší sa na ďalší závod, ktorý bude v Brne.

gpskr-7.jpg

Tieto preteky budú možno náročnejsie pre Patricka Schobera a jeho tím, pretože ešte vo štvrtok má tím Procar Motorsport dôležitý event, a tak musí Patrick Schober ukázať už v piatok bez testovania, čo dokáže.

gpskr-6.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri