Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Môže za to červený býk

Friday, 15. 11. 2019 - 20:44, Ľuboš Kašický   

Môže za to červený býk

Dva predčasne ukončené merané tréningy ukončili prvý deň príprav na nedeľňajšiu brazílsku grand prix.

 

Dnes sme sa teda z Interlagosu veľa informácii nedozvedeli. Dopoludnia miestneho času ( u nás 15.00) pred prvým meraným tréningom pršalo. Autá vyšli najprv na mokrých a postupne na schnúcej trati prezúvali až na suché. Časy však len orientačné. Hamilton, Verstappen, či Perez dokonca žiadny čas nekrúžili. V závere havaroval Alex Albon na redbulle a vyvesené červené vlajky predčasne ukončili prvú sadu.

fe01-69.jpg

Popoludňajší druhý meraný tréning sa jazdil síce za sucha, no teplota sa ani teraz nedokázala dostať cez dvadsať stupňov a podľa toho vyzerali aj časy. O dramatizáciu sa znova postarali „býčkovia“. Tentoraz z juniorského tímu Toro Rosso. Najprv odišiel motor Pierrovi Gaslymu a tesne pred záverom aj jeho ruskému kolegovi Daniilovi Kvyatovi. Bolo vymaľované a riaditeľstvo zrušilo aj druhý tréning predčasne. Hádam to nebude prípad aj nedeľňajších pretekov o veľkú cenu Brazílie 2019, ktoré začínajú o 18.10 nášho času. Sobotňajšia kvalifikácia sa zasa pôjde podvečer o 19.00 nášho času. Nepopleťte si to.

fp1-res-12.jpg

fp2-res-17.jpg

me01-52.jpg

me05-42.jpg

str01-8.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri