Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Moto

Motocyklová Cena Slovenska už tento víkend

Tuesday, 03. 10. 2017 - 11:40, Public relations   

Motocyklová Cena Slovenska už tento víkend

Sezóna motocyklových pretekov vyvrcholí na okruhu SLOVAKIA RING 6. až 9. októbra. Tradičná Cena Slovenska určí mená víťazov v Medzinárodných Majstrovstvách Slovenskej republiky naprieč všetkými kategóriami pretekov na okruhu.

Tibor Szabosi;c30i2793-5.jpg

5922-metrová trať privíta vrchol slovenského okruhového šampionátu tentoraz na začiatku jesene. Stane sa tak už druhýkrát v roku 2017. Jazdcami obľúbený okruh neďaleko Orechovej Potône bol aj dejiskom ouvertúry tohto ročníka na konci apríla. Teraz sa sem vracia na korunováciu nových (či staronových) majstrov Slovenska. Na SLOVAKIA RINGU sa zároveň pôjdu aj Majstrovstvá Českej republiky, čo určite zvýši atraktivitu aj početnosť štartového poľa.

Tibor Szabosi;asf-0023.jpg

V tejto sezóne sme mohli u nás vidieť aj bezo sporu jeden z najkvalitnejších seriálov sveta: FIM Majstrovstvá sveta vytrvalostných pretekov motocyklov. A v rámci neho aj niekoľko slovenských pretekárov. Jaroslav Černý, Tomáš Svitok a Juraj Knezovič by sa mali objaviť na trati aj na Cene Slovenska. Jaro Černý si príde aj po titul Majstra SR v triede Superstock 1000: jeho náskok pred Štefanom Cirbusom je už nedostihnuteľný.

Tibor Szabosi;c30i3449-5.jpg

V piatok 6. októbra sú na programe voľné tréningy vo všetkých kategóriách. V sobotu sa dopoludnia odjazdia kvalifikácie jednotlivých tried. Po poludňajšej pauze uvidíme ostré štarty, pričom najsilnejšia konkurencia by sa mala zísť v Open triedach do 600 a nad 600 cm3.

Tibor Szabosi;c30i2978-3.jpg

V nedeľu sa po ranných zahrievacích tréningoch rozbehne kompletné druhé kolo pretekov vo všetkých triedach: teda 125SST a GP-Moto3, STK 300, SST a SSP600-Moto2, SST1000-Superbike a spomínané Open -600 a +600. Program vyvrcholí pretekmi Ducati cup.

Vstup na tribúny SLOVAKIA RINGU aj do paddocku je počas tohto víkendu voľný.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri