Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Autokros

Môlča sa opäť hlási o slovo

Thursday, 08. 06. 2023 - 08:02, T. Szabosi   

Môlča sa opäť hlási o slovo

Sezóna motoristických podujatí je už v plnom prúde, avšak čo sa týka autokrosu, slovenskí priaznivci tohto športu si v tomto kalendárnom roku ešte na svoje neprišli. To sa však už čoskoro zmení, nakoľko po vyše roku sa opäť hlási o slovo tradičné podujatie v Môlči. Organizačný výbor, ktorý prešiel minulý rok drobnými zmenami, sa už v týchto chvíľach usilovne pripravuje na to, aby v dňoch 15. – 16.07.2023 priniesol opäť kvalitne pripravené podujatie.

Tibor Szabosi;c30i6490-7.jpg

A na čo všetko sa môže fanúšik autokrosu v Môlči v tomto roku tešiť? Na napínavé súboje na trati s dĺžkou 980 metrov hneď v niekoľkých šampionátoch. V prvom rade je podujatie zaradené do kalendára majstrovstiev Zóny Strednej Európy, opomenúť však nemôžeme ani Medzinárodné majstrovstvá Slovenska ale aj národné šampionáty, pričom jazdci v Môlči zabojujú o body v rámci majstrovstiev Slovenska, Maďarska a Rakúska. Na trati ale uvidíme aj nelicencovaných, amatérskych pretekárov, ktorí budú súťažiť v rámci maďarského novo vzniknutého Max Challenge cupu, ktorý má naplánovaných hneď niekoľko podujatí a to nielen v Maďarsku ale aj na Slovensku a v Srbsku.

Tibor Szabosi;c30i6276-3-1.jpg

Kalendár majstrovstiev Zóny Strednej Európy má v tomto roku naplánovaných 8 podujatí, pričom Môlča bude štvrtou v poradí. Po minuloročnom, veľmi slušnom počte štartujúcich organizátori veria, že aj v tomto roku bude depo na tejto krásnej trati neďaleko Banskej Bystrice opäť praskať vo švíkoch.

Tibor Szabosi;c30i6828-5.jpg

Organizátori sa tešia na každého jedného účastníka podujatia, či už diváka, alebo pretekárov s ich sprievodom. Nezabudnite, 15. – 16. júla sa vidíme v Môlči!

Autokros Môlča

plagat-a3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri