Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Mikkelsenov maratónsky debut

Friday, 21. 09. 2012 - 09:02, Zdenka Frývaldská   

Mikkelsenov maratónsky debut

Dôležitú úlohu pri dosahovaní kvalitných výsledkov v motoršporte má aj dobrá fyzická kondícia. Potvrdzuje to Andreas Mikkelsen, ktorý absolvuje tento víkend svoj maratónsky debut.

 

GEKO Ypres Rally;mg-0749-2.jpg

23-ročný nórsky jazdec Škoda UK Motorsport Team, Andreas Mikkelsen, sa na poslednú chvíľu rozhodol, že najbližšiu sobotu absolvuje v Osle maratón. Napriek tomu, že rád beháva, na tréning nemá dostatok času. „Som ďaleko za plánom mojej fyzickej prípravy. Plný rally rozvrh nie je práve to najideálnejšie pre tréning na maratón", povedal vedúci muž Intercontinental Rally Challenge.

Tibor Szabosi;co8c1230-2.jpg

Trať o dĺžke 26 míľ a 358 yardov (približne 42 km) by chcel zdolať za 3 hodiny a 45 minút. Vzorom mu je jeho spolubývajúci, ktorému sa to minulý rok podarilo za necelé štyri hodiny. „Chcel by som poraziť Andersa, ale viem, že to bude náročné kvôli obmedzenému tréningu", ukončil jazdec.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri