Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Mercedes znova v prvom rade pred GP Francúzska

Saturday, 22. 06. 2019 - 16:20, Ľuboš Kašický   

Mercedes znova v prvom rade pred GP Francúzska

Sklamanie bezzubého Vettela a milé prekvapenie v McLarene, ktorý dokázal dostať obidve autá do tretieho radu na štarte a nechal za sebou aj Vettela!

 

Už 86-te pole position si dnes v Le castelled na okruhu Paula Ricarda vyjazdil Lewis Hamilton, ktorý zároveň vytvoril nový traťový rekord časom 1:28,319s. Vedľa neho sa do prvého radu znova postaví jeho tímový kolega Valtteri Bottas na druhom mercedese. Hneď za striebornými šípmi je síce červené ferrari, no je to mladý Charles Leclerc. Sebastian Vettel sa len ospravedlňoval tímu, že nemal grip a nedokázal vyjazdiť lepší, ako siedmy čas!

me05-34.jpg

Pred Vettela sa dokonca okrem štvrtého Maxa Verstappena s redbullom dokázali dostať obidva mclareny s Lando Norrisom a Carlosom Sainzom. Pre Woking je to po dlhej dobe veľká satisfakcia a svitanie na lepšie časy.

mcl01-23.jpg

Domáci tím Renault dokázal obsadiť iba ôsme a trináste miesto a pred zajtrajšími pretekmi je to malé sklamanie. Viac určite čakal aj Räikkonen so svojou Alfou, ktorý je na dvanástom mieste. Napokon, veď si pozrite výsledky. Dôležité je vedieť, že preteky zajtra štartujú o 15.10 nášho času. Rozdiely z kvalifikácie však naznačujú, že aj zajtra to vyzerá na striebornú nudu.

fe01-61.jpg

q3-res-18.jpg

me06-34.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri