Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Maserati Levante

Saturday, 20. 02. 2016 - 16:11, Tomáš Vrábel   

Maserati Levante

Maserati odhalilo ako bude vyzerať prvé SUV vo viac ako 100 ročnej histórii značky - Maserati Levante. Nové, športovo ladené SUV bude dopľnať portfólio značky, v ktorom sa zatiaľ nachádzajú športové modely GranTurismo a GranCabrio, menší sedan Ghibli a veľký športový sedan Quattroporte. Dizajn nového Levante jednoznačne odkazuje na aktuálne dizajnové črty tradičnej talianskej značky a podčiarkuje jej výnimočný charakter. Charakteristickou črtou agresívnej prednej časti je výrazná maska chladiča s veľkým logom trojzubca, ku ktorej sa z časti preťahujú predné svetlá.

1144561-maserati-levante-1.jpg

 Pri bočnom pohľade dáva Levante jednoznačne najavo svoj pôvod vďaka ikonickým výduchom na predných blatníkoch, ako aj rovnako charakteristickým umiestnením emblému Maserati na céčkovom stĺpiku. Vozidlo by dokonca malo dostať bezrámové okná dverí, čo je v tomto segmente naozaj výnimočné.

1144567-maserati-levante-3.jpg

Na technickej úrovni, karoséria by mala byť navrhnutá tak, aby dokázala skombinovať vynikajúce jazdné vlastnosti typické pre túto značku, ako aj dobré správanie na nespevnených cestách a priechodnosť terénom. Ako štandard by malo Levante dostať elektronicky riadené tlmiče a vzduchové pruženie s nastaviteľnou svetlou výškou, inteligentný pohon všetkých kolies Q4 a 8 stupňovú automatickú prevodovku.

1144565-maserati-levante-2.jpg

Nové Maserati má dostať pod kapotu benzínové aj dieslové motory, presné parametre zatiaľ nie sú známe, vieme len toľko, že budú spĺňať normu Euro6.  Maserati Levante sa bude vyrába v továrni Mirafiori v Turíne, prvé vozidlá sú už na svete, štart predaja v Európe je naplánovaný na jar tohto roku.

1144564-maserati-levante-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri