Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Mário Lamy - Majster sveta!

Wednesday, 21. 11. 2018 - 15:58, Public relations   

Mário Lamy - Majster sveta!

Bratislavčan Mário Lamy (33) sa pred pár dňami vrátil z Prowatercross World Championship 2018, ktorý sa organizoval v Naples - Florida (USA), s titulom majstra sveta v jazde na vodných skútroch.

 

thumbnail-foto-6.jpg

Náš najlepší a najúspešnejší vodný skútrista je prvým Slovákom v histórii Prowatercross World Championship, ktorý sa týchto pretekov zúčastnil. Mário štartoval v kategórii AM RUNABOUT SUPERSTOCK, kde v prvej jazde po napínavom súboji skončil na druhom mieste za americkým jazdcom Deanom Harrisom. V druhej jazde suverénne vyhral systémom štart-cieľ. Všetko sa rozhodlo v poslednej jazde, kde po štarte bol Mário na druhom mieste ale podarilo sa mu v polovici preteku predbehnúť Harrisa a s väčším náskokom prísť do cieľa pre svoj majstrovský titul. Mário zužitkoval svoje 20-ročné skúsenosti, a napriek jazde na požičanom skútri s motorom slabším ako jeho súperi, s prehľadom ukázal všetkým svoje číslo #46 na zadnej strane vesty.

thumbnail-image1.jpg

„Do Ameriky som išiel bez očakávaní, ale s veľkou túžbou obhájiť svoj titul majstra sveta z roku 2012. Po príchode do areálu pretekov som prechádzal k registračnému stanu pomedzi obrovské kamióny veľkých továrenských jazdcov, ktorý sa týmto športom živia profesionálne a majú niekoľkočlenné tímy mechanikov. Je to nenahraditeľný zážitok stáť sám medzi všetkými týmito hviezdami a už teraz aj mojimi priateľmi. Som vďačný môjmu tímu a sponzorom - LAMY JET team - mojej rodine za veľkú podporu a hlavne za to, že ako prvý Slovák som sa mohol zúčastniť tohto jedinečného preteku. Verím, že v ďalších rokoch budem naďalej reprezentovať Slovensko na svetových podujatiach." povedal na záver čerstvý majster sveta na vodných skútroch Mário Lamy.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri