Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Marián Gróf a „SÚDST - SUZUKI Racing Team" pred sezónou 2010

Wednesday, 05. 05. 2010 - 14:46, T. Szabosi   

Marián Gróf a „SÚDST - SUZUKI Racing Team

Marián Gróf odštartuje v dňoch 8.5-9.5.2010 na prvých pretekoch sezóny 2010 v Rakúskom St. Antone. Po zrušení prvých pretekoch na Pezinskej Babe bude vstup do novej sezóny na neznámom kopci náročný.

Počas zimnej prestávky sa v našom tíme udiali viaceré zmeny. Do novej sezóny vstupujem pod novou hlavičkou „SÚDST - SUZUKI Racing Team". Vďaka všadeprítomnej kríze som prišiel o hlavného sponzora A-AUTO. Napriek tomu by som sa chcel ešte raz poďakovať majiteľom firmy za podporu počas uplynulých troch rokov a serióznej dohode o odkúpení závodného auta ako aj sprievodných vozidiel.

 Tibor Szabosi;img_7986.jpg

Do novej sezóny vstupujeme s naším „žluťáskom" SUZUKI SWIFT SPORT, ktorého sme počas zimnej prestávky mierne upravili. Zvýšili sme výkon motora, čo nám určite pomôže v súbojoch s konkurenciou, aj so 6-rýchlostnou sekvenčnou prevodovkou. Naladenia softvéru v spolupráci s Mickom Kehlom a jeho firmou RRR power dopadlo na výbornú.

Tibor Szabosi;img_1731.jpg

V stredu 28. 4. 2010 ešte prebehol funkčný test, kde sme skúšali funkčnosť celého vozidla po jeho zložení. Všetko funguje tak ako má a už sa tešíme na prvé preteky.
V našej triede E1-1600 sa v tomto roku slušne rozrástla konkurencia a súboje s návrátilcom Jarom Homolom na kopcoch budú určite zaujímavé. Tohtoročná sezóna podľa zoznamu prihlásených bude vyrovnaná a boje o prvé priečky v celkovej kvalifikácii, ale aj jednotlivých triedach budú určite veľmi náročné.

Alena Grófová

Tibor Szabosi;1t1u1304.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri