Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Máme v F1 novú budúcu hviezdu?

Wednesday, 18. 12. 2019 - 10:56, Ľuboš Kašický   

Máme v F1 novú budúcu hviezdu?

Vo svete automobilových súťaží sa pomaly finišuje s prípravami na januárové Monte Carlo, no F1 navonok zľahka naberá dych do novej sezóny 2020. Čo má nové?

 

Ako prvý zo všetkých tímov sa ozvali z Maranella, že už majú termín na predstavenie nového monopostu. Na vianočnom večierku tímu oznámili, že predstavovať sa budú doma v Maranelle už 11.februára 2020. „Chceme sa predstaviť skôr, aby sme do testov stihli kompletnú homologizáciu,“ povedal šéf tímu Binotto. Testy začínajú v Barcelone 19.februára a dovtedy môžeme čakať, že budú mať predstavenie všetci za sebou. Samozrejme aj s verziou uvedenia tímu priamo v Barcelone pred začiatkom testov.

Ivan Olle;big-f1-austin-sunday-96.jpg

Posledným z tímov, ktorý oznámil zloženie na novú sezónu bol britský Williams. Po rozlúčke s Kubicom zostal naďalej s Angličanom Georgem Russellom a k nemu zobral 24-ročného Kanaďana Nicholasa Latifiho. Najnovšie z Grove prišla správa, že testovacím jazdcom bude ďalší mladík z Ostrovou, Dan Ticktum. Ten bol od roku 2017 členom juniorky Red Bullu a dvakrát vyhral uznávanú Grand Prix Macau F3 (2017, 2018). Teraz dostal sa však iba 20-ročný nádejný Angličan stáva členom Williams Racing Driver Academy a okrem F2, kde absolvuje sezónu, bude jazdiť ako testman vo Williamse.

dan-ticktum-low.jpg

2020-drivers.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri