Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Leclerc to natrel Vettelovi aj Hamiltonovi

Sunday, 01. 09. 2019 - 10:00, Ľuboš Kašický   

Leclerc to natrel Vettelovi aj Hamiltonovi

Už svoje tretie pole position v prvej sezóne vo Ferrari si na Spa pripísal Charles Leclerc a rodí sa nám veľká megahviezda budúcich rokov. Dnes to však môže na premenlivom počasí byť oveľa zaujímavejšie.

 

Hamilton havaroval v sobotu dopoludnia v treťom meranom tréningu a mechanici mali plné ruky práce, aby stihli auto opraviť. Nakoniec štartoval do kvalifikácie, ale na ferrari v Belgicku mercedesy nestačili. „Havária bola veľmi nepríjemná, no naši chlapci odviedli výbornú prácu a som rád, že som v kvalifikácii štartoval. Charles išiel výborne, no dúfam, že zajtra budeme schopní s ním bojovať,“ povedal Hamilton.

m208955.jpg

A čo Leclerc? Výborný pocit!,“ netajil pilot Ferrari. „Od druhej zákruty som cítil, že to môže byť fantastické kolo. Pripravil som si gumy a už len dával pozor, aby som bol na trati sám.“ Nuž a podarilo sa. Monačan vykrúžil nový rekord belgického okruhu.

m208947.jpg

Dnešné preteky štartujú po 15-tej hodine a v Ardenách sa nevylučuje nejaká ta preháňka. Teploty by nemali dosiahnuť ani 20°C.

qresults.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri