Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Maďarsko

KL Racing s Cireňom a Deákom uzavrel sezónu 2015

Thursday, 31. 12. 2015 - 10:51, Public relations   

KL Racing s Cireňom a Deákom uzavrel sezónu 2015

Poslednou rally súťažou v tohtoročnej sezóne pre KL Racing Rally Team bola maďarská Szilveszter Rally 2015.

 

Tibor Szabosi;gh7p0066-2.jpg

Dvojica posádok na identických vozidlách Mitsubishi Lancer EVO IX cestovala na Hungaroring s jasným cieľom - zabávať divákov. A presne v tomto duchu poňali aj celú súťaž.

Tibor Szabosi;0k4a9995.jpg

Peter Deák, ako sme už v predchádzajúcej správe spomínali, už v minulosti Szilveszter Rally absolvoval, čiže presne vedel čo ho čaká. Po veľmi peknom začiatku však nepočítal s drobnou technickou poruchou, ktorú musel odstraňovať priamo v rýchlostnej skúške. Strata času ho odsunula poriadne hlboko v rámci dvestoosemdesiat členného štartového pola, čiže zvyšok súťaže sa Peter so spolujazdcom staral iba o zabávanie divákov.

Tibor Szabosi;gh7p9390-2.jpg

Pavol Cireň s Marekom Podobníkom začali vďaka hustej hmle o niečo horšie, čomu zodpovedal aj dosiahnutý čas v prvom, večernom teste. Navyše po tom, čo už v prvom rannom úseku vytočili hodiny, prestali zápasiť s časom a do písmena plnili pokyn manažéra KL Racing Rally Teamu a rovnako zabávali svojou jazdou divákov, ktorých sa už tradične na Hungaroring zbehlo v rámci Szilveszter Rally neskutočné množstvo.

kl-racing-reklamni-partneri-2015-new.jpg

S takýmto vývojom situácie napokon bol spokojný aj manažér KL Racing Rally Teamu, Marek Lokaj: „S posledným podujatím tohtoročnej sezóny som spokojný. Chalani mali odo mňa jasne stanovený cieľ, nenaháňať sa s časom, ale zabávať divákov. A to presne aj dodržali a navyše obe autá doviezli absolútne neporušené až do cieľa. Rád by som poďakoval nielen samotným posádkam, ale aj mechanikom pripravujúcim súťažné vozidlá a samozrejme aj partnerom nášho KL Racing Rally Teamu za podporu počas celej sezóny. Všetkým prajem veselý Silvester a všetko dobré v Novom roku 2016."

KL Racing Rally Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri