Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing Team po týždni opäť na Slovakia Ring, teraz na kopcový šampionát

Thursday, 30. 03. 2023 - 18:12, Miroslav Majláth   

Kesko Racing Team po týždni opäť na Slovakia Ring, teraz na kopcový šampionát

Zatiaľ čo počas minulého víkendu bojovala dvojica posádok o úvodné body v rally disciplíne, teraz sa zapojí Kesko Racing o súboje v rámci úvodného kola pretekov automobilov do vrchu.

 

Kesko Racing Team

Úvodné kolo deväťdielneho seriálu Medzinárodných majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu 2023 sa uskutoční rovnako ako v posledných rokoch na okruhu Slovakia Ring. Na jeho štart sa podľa zoznamu prihlásených postaví štyridsaťštyri jazdcov, medzi ktorými nebude chýbať ani František Fusko, ktorý reprezentuje rožňavský Kesko Racing Team.

Kesko Racing Team

„Konečne začína sezóna aj pre mňa. Po dohode so šéfom Kesko Racing teamu, Jurajom Keszim budem v tomto roku bojovať o body v rámci pretekov automobilov do vrchu. Čo sa týka vozidla, predstavím sa s našim osvedčeným Seatom Leon TDi, rovnako ako v minulom roku v triede 6. Seat prešiel v priebehu zimy kontrolou, čo bolo treba vymeniť sme vymenili, tak verím, že bude fungovať bez problémov,“ povedal Fero Fusko pred podujatím Hill Climb Race SLOVAKIA RING 2023.

Kesko Racing Team

Podujatie je síce do kalendáru Slovenskej asociácie motoristického športu zaradené ako dvoj preteky, no v tomto roku nebudú jazdci pretekať dva dni, ale iba jeden. Stane sa tak v sobotu 1.4.2023, pričom dopoludnia na všetkých zúčastnených čaká najskôr dvojica tréningových jázd a následne aj dvojica súťažných. Popoludní to bude jedna tréningová jazda a trojica súťažných. Z nich budú do výsledkov započítané dve lepšie jazdy. Vyhlásenie výsledkov a oceňovanie najlepších bude vždy do 60 minút od skončenia súťažných jázd, čiže aj dopoludnia, aj popoludní. O tom, ako sa darilo jazdcovi Kesko Racing Teamu vás samozrejme budeme informovať po víkende.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri