Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing Team ide vyskúšať nový kopec

Wednesday, 10. 08. 2022 - 12:22, Miroslav Majláth   

Kesko Racing Team ide vyskúšať nový kopec

Slovenský šampionát sa už dlhé roky jazdí v podstate na tých istých tratiach. Teraz prichádza zmena a jazdci si vyskúšajú novú. Medzi nimi aj dvojica reprezentujúca Kesko Racing Team.

 

Tibor Szabosi;asr64920-5.jpg

Cesta na spojnici Novej Bystrice a Oravskej Lesnej sa javí ako ideálna trať na preteky automobilov do vrchu. Je síce rýchla, ale smeruje do kopca a sú na nej aj menšie či väčšie zákruty. V rámci slovenského kopcového šampionátu sa tu ešte nikdy nejazdilo. Tunajšiu trať si pamätá iba zopár jazdcov, ktorí sa v rokoch 2009, 2011, či 2012 zúčastnili seriálu Meverick. A medzi nimi ani Marián Kekeňák, ani Fero Fusko nefigurovali.

Kesko Racing Team

S novou traťou prichádzajú aj nové výzvy, ktoré jazdci majú radi. A tak sa Marián Kekeňák, ktorý sa predstaví v spolupráci s vozidlom Ford Fiesta Proto má na čo tešiť.

Tibor Szabosi;asf71318-1.jpg

„V Novej Bystrici som ešte nikdy nejazdil a tak som sám plný očakávania aká tunajšia trať bude. Priznám sa, že si ani nepamätám, že by som tu niekedy išiel v bežnej premávke. Je to výzva a ja mám výzvy rád, tak sa už na to teším,“ povedal Marián Kekeňák pred odjazdom na podujatie Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022.

Kesko Racing Team

Rovnako je na tom aj Fero Fusko, ktorý sa fanúšikom pretekov automobilov do vrchu predstaví tradične s vozidlom Seat Leon TDi.

Tibor Szabosi;asf71163-2.jpg

„Nemám vôbec tušenie do čoho ideme. Ale nechám sa prekvapiť. Dúfam, že auto bude fungovať a ja sa dobre povozím. Samozrejme idem bojovať aj o body v rámci triedy 6,“ doplnil Fero Fusko.

Kesko Racing Team

Podujatie Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022 odštartuje v dňoch 13. – 14.8.2022. Organizátor pre všetkých súťažiacich pripravil trať o dĺžke 4100 metrov na ktorej sa budú musieť popasovať aj s trinástimi zákrutami a dvestoosemdesiat metrovým prevýšením.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri