Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

Kesko Racing Team čaká štart na Uhornej

Wednesday, 26. 02. 2020 - 12:18, Miroslav Majláth   

Kesko Racing Team čaká štart na Uhornej

Rožňavský Kesko Racing Team sa po zimnej prestávke predstaví s dvojicou súťažných posádok na podujatí Sting Rally Krásnohorské Podhradie.


Tibor Szabosi;c30i3611-22.jpg

Súťažné posádky Kesko Racing Teamu sa naposledy na rally tratiach predstavili v rámci 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019. Po tomto podujatí pre členov tímu nasledovala zimná prestávka, v rámci ktorej museli skontrolovať svoje vozidlá, prípadne urobiť ich úpravy pred novou sezónou. Tá sa už vehementne začína hlásiť nová sezóna a s ňou prichádzajú aj prvé jazdecké prípravy.  Do spomínanej prípravy patrí aj podujatie Sting Rally Krásnohorské Podhradie. Ako už jeho názov napovedá, bojovať o čo najlepší čas budú súťažiaci na legendárnej Uhornej.

Tibor Szabosi;asfr4607.jpg

Poďme sa však teraz pozrieť na to, kto bude v rámci spomínaného podujatia Kesko Racing Team reprezentovať. Na štarte nebude chýbať úradujúci majster Slovenska v rally v triede 12, čiže Fero Fusko. Ten však v rámci úvodného podujatia bude testovať nielen Seat Leon TDi, ale aj nového spolujazdca. Tým bude  Alexander Burdiga, ktorý si rally podujatie na vlastnej koži vyskúša premiérovo.

Tibor Szabosi;c30i5114-23.jpg

Druhou posádkou budú bratia Kamil a Erik Švecoví, ktorí majstrovskú sezónu 2019 uzavreli dosť „smolne“, keď im titul prvých vicemajstrov v triede 6 ušiel po poruche tri kilometre pred cieľom poslednej súťaže. Uspokojiť sa tak museli s titulom druhých vicemajstrov v triede 6. Ich vozidlo Peugeot 208 R2 síce už odskúšali na spomínanom Slovakia Ringu, teraz na Uhornej to však bude v tohtoročnej sezóne „naostro“.

Tibor Szabosi;c30i2175-25.jpg

Sting Rally Krásnohorské Podhradie odštartuje v dňoch 28. – 29. februára 2020 v Krásnohorskom Podhradí. Po piatkových povinných preberaniach, na samotné súboje na trati príde v sobotu, pričom všetci prítomní absolvujú tri prejazdy rýchlostnou skúškou Uhorná. Štart prvého testu je plánovaný od 8 hodiny 30 minúty.

Tibor Szabosi;c30i1955-20.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri