Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing smeruje po roku opäť na Jankov vŕšok

Wednesday, 13. 07. 2022 - 15:20, Miroslav Majláth   

Kesko Racing smeruje po roku opäť na Jankov vŕšok

Po Oždianskych serpentínach pokračuje seriál Dynamax MMSR a MSR pretekov automobilov do vrchu na Jankovom vŕšku aj s dvojicou jazdcov Kesko Racing Teamu.

 

Tibor Szabosi;asf71317-1.jpg

Rodisko Ľudovíta Štúra a Alexandra Dubčeka sa po roku opäť rozozvučí motormi pretekárskych vozidiel v rámci podujatia Autopola Jankov vŕšok 2022. Iba pár sto metrov za obcou totiž začína trať, ktorá je už dlhé roky svedkom súbojov jazdcov venujúcich sa disciplíne preteky automobilov do vrchu.

Tibor Szabosi;asf71163-2.jpg

Medzi takmer stovkou súťažiacich pochádzajúcich z piatich európskych krajín sa tu na štart počas nadchádzajúceho víkendu predstaví aj dvojica jazdcov rožňavského Kesko Racing Teamu.

Tibor Szabosi;asf71150-1.jpg

O priebežné prvenstvo v triede 6 medzi sebou síce bojuje dvojica jazdcov z Kesko Racing Teamu. Aktuálne po Oždianskych serpentínach je vo vedení František Fusko jazdiaci na Seate Leon TDi, toho však na Jankovom vŕšku neuvidíme. Kamil Švec spoločne s vozidlom Peugeot 208 R2 na prvú pozíciu strácajú jeden jediný bod, takže na Jankovom vŕšku bude mať veľkú šancu Ferovi v priebežnom poradí uskočiť, aj keď Kamil bude na tunajšej trati jazdiť prvýkrát.

Tibor Szabosi;asr65543-10.jpg

Druhým jazdcom Kesko Racing Teamu, ktorý sa na štart pretekov postaví spoločne s vozidlom Ford Fiesta Proto je Marián Kekeňák. Jemu v triede 4a patrí priebežne piata pozícia, Keko však v tomto roku absolvoval iba preteky na Ostrej Lúke.

Tibor Szabosi;asf71153-1.jpg

Podujatie Autopola Jankov vŕšok 2022 odštartuje v dňoch 15. – 17.7.2022. Na štart sa podľa zoznamu prihlásených postaví takmer stovka jazdcov, ktorých počas soboty a nedele čakajú boje o dvojitú porciu bodov do priebežného hodnotenia. Vždy predpoludním sú v pláne dve tréningové jazdy a popoludní dvojica súťažných, ktorých súčet časov určí konečné poradie pretekov.

O tom, ako sa darilo dvojici jazdcov Kesko Racing Teamu, vás budeme informovať po víkende.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri