Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing na Slovakia Ring s novou, ale aj staršou technikou

Wednesday, 22. 03. 2023 - 14:49, Miroslav Majláth   

Kesko Racing na Slovakia Ring s novou, ale aj staršou technikou

Počas posledného marcového víkendu sa konečne rozbehne seriál slovenských rally súťaží. Stane sa tak na Slovakia Ringu a Kesko Racing Team pri tom nebude chýbať.

 

Tibor Szabosi;asr62789-7.jpg

V rámci 4. Rally SLOVAKIA RING 2023 sa Kesko Racing Team na štart úvodného kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2023 predstaví s dvojicou súťažných posádok.

Kamil Švec

S novou technikou sa predstavia bratia Kamil a Erik Švecoví, konkrétne s vozidlom Peugeot 208 Rally4.

Tibor Szabosi;asr63163-3.jpg

„Ešte pred koncom minuloročnej rally sezóny sme predali náš Peugeot 208 R2 a začali sme sa obzerať po nejakej novšej technike. Voľba nakoniec padla na Peugeot 208 Rally4, ktorý sme kúpili z Maďarska. Pôvodne sme chceli úplne nové auto, ale všetci vieme aká je situácia a na nové auto priamo z továrne by sme asi čakali do polovice sezóny. Som rád, že sa nám to podarilo a už sa teším na jazdu s ním,“ ozrejmil Kamil Švec.

Kamil Švec

So staršou, ale výbornou technikou v podobe Fordu Fiesta Proto sa predstaví druhá posádka Kesko Racing Teamu, Marián Kekeňák a Zdenko Bystrán.

Tibor Szabosi;asr63376-5.jpg

„Ideme s našim osvedčeným Fordom Fiesta Proto. Ten v priebhu zimy bol komplet skontrolovaný, boli na ňom niektoré súčiastky vymenené a veríme, že nám bude slúžiť počas celej sezóny rovnako dobre ako tomu bolo vlani. Som rád, že sa už zase postavíme na štart a na Slovakia Ring sa preto tešíme,“ doplnil Marián Kekeňák.

Tibor Szabosi;asr63267-5.jpg

4. Rally SLOVAKIA RING 2023 odštartuje ako úvodné podujatie slovenského rally šampionátu v dňoch 24. – 25.3.2023. Jedná sa o jednoetapovú súťaž s koeficientom 4, v rámci ktorej organizátor pre súťažiacich pripravil celkovo šesť rýchlostných skúšok v súhrnnej dĺžke takmer sedemdesiat kilometrov. Ostrý štart súťaže je naplánovaný 25.3.2023 na 9 hodinu 30 minútu a dekorovanie najlepších ten istý deň od 16:00 hodiny.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri