Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing na Jankovom vŕšku opäť víťazne

Tuesday, 19. 07. 2022 - 07:09, Miroslav Majláth   

Kesko Racing na Jankovom vŕšku opäť víťazne

Dvojica jazdcov Kesko Racing Teamu v rámci podujatia Autopola Jankov vŕšok 2022 brala víťazné poháre.

 

 

Kesko Racing Team

Kamil Švec, jazdiaci na vozidle Peugeot 208 R2 súťažiaci v performance factor 6 dosiahol v rámci seriálu Dynamax MMSR a MSR pretekov automobilov do vrchu 2022 po oba dva súťažné dni vždy dve víťazstvá. Jedno v skupine 6, druhé v triede 6. Kamil sa zároveň už v sobotu posunul na priebežne prvú priečku v hodnotení oboch seriálov, pričom v nedeľu svoju pozíciu ešte upevnil. A to navyše na Jankovom vŕšku štartoval úplne prvýkrát v kariére.

Kesko Racing Team

„Je to pre mňa úplne nová trať. Je síce pravda, že po pamätník som už trať v minulosti išiel, ale bolo to v rámci rally súťaže a zákruty mi diktoval brat Erik. Teraz som sa musel celú trať naučiť naspamäť. Trať je pekná, technická, dosť šmykľavá a treba dávať pozor na obrubníky. V sobotu som mal ešte rezervy, nebol som si v niektorých miestach ešte úplne istý traťou. V nedeľu to bolo už super, podarilo sa mi trafiť aj voľbu pneumatík. Všetko bolo super, som maximálne spokojný,“ povedal v nedeľu po prejazde cieľom Kamil Švec.

Kesko Racing Team

Rovnako výborný výkon na Jankovom vŕšku podal aj Marián Kekeňák jazdiaci na vozidle Ford Fiesta Proto. V sobotu aj v nedeľu bral Keko víťazstvo v triede 3b. V skupine 3 mu rovnako po oba dva dni patrilo piate miesto.

Kesko Racing Team

„Priznám sa, že rozhodnutie štartovať prišlo na poslednú chvíľu, ale neľutujem. Tento kopec je pekný, ja ho volám, že to je rally kopec. Len mi tu vždy chýba spolujazdec, takže je to iba o mojom zapamätaní. Som spokojný, išlo sa mi naozaj dobre a výsledok ma potešil,“ doplnil Marián Kekeňák.

Kesko Racing Team

Teraz čakajú jazdcov Kesko Racing Teamu dva voľné víkendy a po nich do svojich vozidiel opäť posadia aj svojich spolujazdcov aby spoločne absolvovali Rajd Rzeszowski, ďalšie kolo slovenských rally majstrovstiev.

Kesko Racing Team

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri