Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Honda predstavuje úplne nový hybridný model HR-V

Thursday, 18. 02. 2021 - 20:26, Public relations   

Honda predstavuje úplne nový hybridný model HR-V

Spoločnosť Honda predstavila najnovšiu generáciu svojho obľúbeného kompaktného SUV HR-V, ktorý je prvýkrát v sériovej výbave vybavený výkonným a pohotovým dvojmotorovým hnacím ústrojenstvom e:HEV. Úplne nový model HR-V poskytuje výnimočnú hybridnú účinnosť a pokrokové bezpečnostné a technologické prvky, ktoré sú zakomponované do odvážnej a elegantnej formy inšpirovanej kupé, ktorá má vylepšiť špičkový vnútorný priestor a komfort, ktorým je tento model známy.

Nové HR-V, ktoré je v Európe k dispozícii od konca roku 2021 a je najnovším modelom v ponuke, ktorý nesie označenie e:HEV, a ktorý nadväzuje na inovovaný model CR-V a všetky nové verzie Jazz, ktoré boli uvedené na trh v roku 2020. Rozširuje elektrifikovaný rad spoločnosti Honda, keď sa značka posúva ďalej k svojmu cieľu elektrifikovať všetky svoje európske bežné modely do roku 2022.

Copyright manufacturer;329173-honda-hr-v-e-hev-2021.jpg

Nová generácia modelu HR-V e:HEV sa stáva výrazným SUV v kompaktnom dizajne inšpirovaným kupé. Nový model stelesňuje ucelenú, čistú a modernú filozofiu dizajnu značky, ktorá je viditeľná v ostatných nedávnych nových modeloch Honda, a ktorá nadväzuje na kľúčové koncepty funkcie a krásy.

Súčasťou dizajnu je aj nová odvážna integrovaná mriežka chladiča. Dlhá kapota a ostrejšie zvislejšie bočné strany zaručujú, tvar karosérie nebude ovplyvňovať vnútorný priestor. Stred kapoty je nízky a plochý, s líniou ramien vyúsťujúcou k spodnej časti A stĺpikov, čo vyvoláva pocit stability a bezpečnosti, a ešte viac zvyšuje estetiku SUV.

Copyright manufacturer;329170-honda-hr-v-e-hev-2021.jpg

Nový model HR-V dosahuje presvedčivé spojenie prémiového štýlu SUV a výnimočnej priestrannosti vďaka dômyselnému združeniu svojich hybridných komponentov hnacieho ústrojenstva. Vďaka tomu si model HR-V zachováva špičkový vnútorný priestor svojho predchodcu so štyrmi dospelými, ktorí môžu sedieť v maximálnom pohodlí.

Rovnako ako v prípade exteriéru, aj v tomto priestrannom interiéri pôsobí prémiový vzhľad SUV, má však moderné tkaniny a mäkké materiály. Moderná minimalistická estetika, ktorú iniciuje horizontálny pohyb prístrojovej dosky, je výsledkom prehľadného interiéru a palubnej dosky, pričom každý prvok je starostlivo umiestnený tak, aby prispieval k pocitu priestrannosti. Pocit vzdušnosti a priestoru zvyšuje nový systém difúzie vzduchu, ktorý vytvára záclonu čerstvého vzduchu vedľa a nad cestujúcimi prúdiacimi z jedinečných prieduchov v tvare písmena L umiestnených v horných rohoch palubnej dosky.

Copyright manufacturer;329177-honda-hr-v-e-hev-2021.jpg

Vďaka kompaktnej integrovanej technológii hnacej sústavy a usporiadaniu stredovej nádrže spoločnosti Honda, si nové HR-V zachováva všestranné sedadlá Magic Seats, ktoré ponúkajú unikátnu flexibilitu, či už sklopenie sedadla na plocho „fold-flat“ alebo vyklopenie nahor „flip-up“ v závislosti od požadovaného nákladného priestoru.

Úplne nový model HR-V e:HEV bude v Európe dostupný koncom roku 2021. Zákazníci sa v prípade záujmu môžu zaregistrovať na webových stránkach spoločnosti Honda: www.honda.sk/nove-hr-v

Fotogaléria Nová Honda HR-V

Copyright manufacturer;329175-honda-hr-v-e-hev-2021.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri