Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Honda Motor Slovakia predstavuje ceny modelov Civic TypeR pre rok 2020

Monday, 27. 04. 2020 - 18:47, Public relations   

Honda Motor Slovakia predstavuje ceny modelov Civic TypeR pre rok 2020

Honda pre rok 2020 rozšírila svoj modelový rad Civic Type R pridaním dvoch nových variantov, Limited Edition a Sport Line. Nové modely stavajú na dynamických vlastnostiach štandardného modelu Type R GT a každý z nich ponúka rôzny štýl a ponuku charakteristík, čím ešte viac rozširujú výraz oceňovaného hatchbacku spoločnosti Honda.

200847-2020-civic-type-r-sport-line.jpg

V modeli Civic Type R Limited Edition predstavuje Honda najextrémnejšiu verziu slávneho vysokovýkonného automobilu. Model Limited Edition sa ako doteraz najčistejšia verzia Type R vyznačuje novými ľahkými komponentmi, odľahčeným interiérom, zdokonalenými jazdnými vlastnosťami a vynikajúcim štýlom. Predaj 100 automobilov Type R Limited Edition sa v Európe začne v lete 2020

200848-2020-civic-type-r-sport-line-1.jpg

Druhou novinkou v typovom rade Type R je Sport Line. Dizajn modelu Sport Line má upútať zákazníkov, ktorí hľadajú štíhlejší vzhľad svojho výkonného hatchbacku a vyznačuje sa nízkym zadným spojlerom, 19-palcovými zliatinovými kolesami a čiernym interiérom, pričom si zachováva vynikajúce charakteristiky, ktoré tvoria ochrannú známku modelov Type R.

cennik.jpg

Nový model Civic Type R Sport Line sa začne predávať od mája 2020.

200843-2020-civic-type-r-sport-line-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri