Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Autokros

Do Žarnovice idem vyhrať

Tuesday, 23. 11. 2010 - 15:29, Tereza Talajová   

Do Žarnovice idem vyhrať

Tento víkend sme sa na pretekoch AGS v Oslanoch stretli aj so súčasným majstrom Českej republiky v autokrose v D1+D5 Miroslavom Neumannom. Nedalo nám sa za ním nezastaviť, nakoľko prihlášku na AUTOslide nám poslal už pred troma týždňami. Jeho jednoznačné motto bolo: „Do Žarnovice idem vyhrať!“. Tento slogan mu môže vísť, nakoľko určite patrí medzi favoritov AUTOslide 2011. Svoju zručnosť predviedol už na druhom ročníku AUTOslide v Pardubiciach, kde sa prebojoval až do finále. Avšak tento rok má Miroslav Neumann v rukách silnejšiu zbraň. Celú sezónu odjazdil na voze Toyota Coralla, čo bolo auto víťaza posledných troch ročníkov AUTOslide v divízii 4x4 Jozefa Zimermana. Miroslav Neumann s ním získal titul majstra Čiech a uvidíme, či sa mu podarí zdolať aj obhajcu titulu kráľa AUTOslide Jozefa Zimermana, ktorý prvý krát pôjde na voze značky Mitsubishi EVO.

neumann10.jpg

AUTOslide 9.1.2011 v Žarnovici aj tento rok sľubuje naozaj silné a vyrovnané dramatické súboje majstrov volantu. Jeden z týchto dramatických súbojov predvedie práve úradujúci majster ČR v autokrose s vozom víťaza predchádzajúcich ročníkov AUTOslide! Boj o prvenstvo bude v "štovrkolkách" opäť o niečo dramatickejší. Okrem víťazov oboch divízií sú na podujatie prihlásený minimálne ďalší 3-5 jazdci, ktorí majú reálne šance tento rok zvíťaziť. O štartovnej listine Vás budeme informovať v krátkom čase.

Viac info na: www.autoslide.sk

Predpredaj lístkov: www.ticketportal.sk



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri