Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

Další úspešný víkend pre slovenskú kartingovú reprezentáciu

Wednesday, 06. 03. 2024 - 06:13, Public relations   

Další úspešný víkend pre slovenskú kartingovú reprezentáciu

Další úspešný víkend pre slovenskú reprezentáciu v zastúpení Roland Nagy a Alex Molota na záverečnom závode šampionátu WSK Super Master Series v Talianskom Sarne. Počasie typické pre túto trať dalo jazdcom i mechanikom poriadne zabrať. Dážď striedalo slnko a podmienky boli náročné. V kvalifikácii zajazdili slušné kolá, Rolan Nagy P11, Alex Molota P5.

Tomáš Molota

Po úvodných rozjadách sa do upršaného prefinále postavili na štart Roly Nagy P11 a Alex Molota P3, kde si Alex Molota vyjazdil P1 a Roland Nagy po úvodnej kolízii udržal P11 a z tejto pozície štartovali aj do finále. Roland Nagy mal bohužiaľ znovu kolíziu, ale napriek tomu sa mu podarilo prebojovať spať na P11 (po penalizáciách P12).

Tomáš Molota

Alex Molota zabojoval a došiel si štýlom štart-cieľ po tretie pódium v sezóne, ale svoje prvé víťazstvo na medzinárodnom podujatí! Vrámci šampionátu veľký úspech pre Slovensko, v konkurencii 54 jazdcov z celého sveta, naši pretekári obsadili krásne pozície, Roland Nagy P14 a Alex Molota P2. Gratulujeme chalani!

Tomáš Molota



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri