Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

Bývalý hokejista NHL bodoval v Trebaticiach

Monday, 03. 06. 2019 - 17:59, Tomáš Kuna   

Bývalý hokejista NHL bodoval v Trebaticiach

V sobotu 25.05.2019 sa v Trebaticiach uskutočnilo 2.kolo Slovenského kartingového pohára. V druhých pretekoch tejto sezóny sa zvýšil počet pretekárov oproti prvému preteku z 68 až na 103 pretekárov. Mnohí pretekári sem už prišli s pocitom, že po zameškanom prvom kole v Bruck an der Leitha musia začať bojovať o body, ak chcú vyhrať v tejto sezóne. Preteky v Trebaticiach sprevádzalo krásne 24 stupňové počasie, a preto sa mnohím pretekárom oveľa lepšie jazdilo, než v Brucku.

 lt10134.jpg

V kategórii BABY 50 sa tešil z víťazstva Alex Molota, ktorý vyhral ako prvú, taka aj druhú rozjazdu, pred Lukášom Konopkom, ktorý skončil na druhom mieste. Na tretej priečke sa umiestnil Filip Turkovič.

Triedu ROTAX MIKRO MAX ovládol Matej Koník, ktorý dominoval svojím bravúrnym výkonom ako v prvej tak aj v druhej rozjazde.  Na druhom mieste skončil Tomáš Brančík. Tretie miesto si svojím výkonom zaslúžene odniesol Jakub Gašparovič.

lt10299.jpg

V triede KZ2 JUNIOR sa predstavilo 8 pretekárov, pričom na prvom mieste sa umiestnil Milan Turkovič, ktorý síce v prvej rozjazde skončil na druhom mieste, avšak po druhej rozjazde si vybojoval prvé miesto pred Jánom Danišom, keďže počas celého preteku prebiehali na trati veľké súboje o prvé miesto. Na treťom mieste sa umiestnil Ondřej Januška.

Z triedy KZ MASTERS  si odniesol veľmi významné body v tejto sezóne za prvenstvo  Tomáš Nagy. Za ním sa na druhom mieste umiestnil Ľubomír Višňovský, ktorému sa počas kvalifikácie podarilo takmer dotiahnúť čas o -1 sekundu až na triedu KZ2 JUNIOR.  Na treťom mieste sa umiestnil Branislav Pekarovič.

V kategórii KZ2 SENIOR sa na prvom mieste umiestnil Miroslav Pecka, ktorý jasne dominoval ako v prvej tak aj v druhej rozjazde a zaslúžene si odniesol 50bodov. Na druhom mieste sa umiestnil Rastislav Chudý s počtom bodov 40 a na treťom mieste sa umiestnil Imrich Boďo s 29.bodmi.

lt10394.jpg

V kategórii ROTAX MAX SENIOR prebiehali veľmi zaujímavé súboje, v ktorých napokon uspel Krisztian Vincze Dóka. Za ním sa na druhom mieste umiestnil Daniel Dostalík a na treťom mieste skončil Oliver Višňovský.

V triede ROTAX SENIOR LICENCOVANÁ  sa predstavili traja pretekári. Na prvom mieste sa umiestnil Simon Sikhart ,  Na druhom mieste sa umiestnil Gabriel Vikor a na treťom mieste Jaroslav Kott.

V triede ROTAX SENIOR prebiehal neustále súboj medzi prvým, druhým a tretím jazdcom, v ktorom napokon jasne vyhral Daniel Dostalík, pred rakúšanom Michaelom Rohrerom a Samueolom Feherom.

lt10188.jpg

V kategórii TRIEDY 60 + HONDA  sa predstavilo dokopy 8 pretekárovm, pričom v JUNIOR 60 jazdil len jeden pretekár a ním bol Aurel Kováč.

V EASY 60 sa ukázalo šesť pretekárov, v ktorej prebiehali neustále boje o prvenstvo medzi Martinom Tóthom, ktorý napokon jasne vyhral pred Dominikom Závodným a Dominikom Lichnovským.

V BABY 60 sa predstavila  jediná pretekárka Lára Molotová

V kategórii Honda + DD2 bolo nespočetné množstvo súbojov o prvé miesta. V DD2 si napokon vybojoval prvenstvo po dvoch víťazných rozjazdách Ivan Lipka, pred Tiborom Gloznekom. Na treťom mieste sa umiestnil Peter Privracký.

lt10381.jpg

V triede Honda Open sa na prvom mieste umiestnil Marián Kollár, pred Vojtechom Šmidrom. Na treťom mieste sa umiestil Lukáš Gniadek.

V kategórii ROTAX JUNIOR sa predstavilo 8. pretekárov. V triede Rotax Junior jasne porazil svojich súperov Alex Dostalík, ktorý si zaslúžene odniesol prvé miesto za prvenstvá v obi dvoch rozjazdách. Za ním sa umiestnil Karel Kováč a na treťom mieste Balazs Jurancsik.

V kategórii ROTAX JUNIOR Licencovaná sa predstavili dvaja pretekári, ktorí bojovali o prvenstvo. Z tohto preteku si napokon prvenstvo odniesol Adam Zdebský pred Ladislavom Lorincom.

lt10164.jpg

Na trati v Trebaticiach, kúsok od Piešťan, sme videli množstvo zaujímavých súbojov medzi pretekármi, ktorí si užili nielen preteky, ale aj úžasne slnečné a teplé počasie, ktoré panovalo počas celých pretekov.

V tejto sezóne nás čaká ešte veľký súboj o body, ktorý bude najbližšie už 15. Júna vo Vechci. Množstvo pretekárov sa môže tešiť na bohatý program pretekov, ako aj skvelú atmosféru, ktorá vládla počas druhého preteku v Trebaticiach.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri