Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Poľsko

Bouffier sa zúčastní piatich podujatí poľského šampionátu (+dizajn auta)

Wednesday, 06. 04. 2011 - 19:15, Katarína Ďurecová   

Bouffier sa zúčastní piatich podujatí poľského šampionátu (+dizajn auta)

Bryan Bouffier bude aj tento rok bojovať na dvoch frontoch. Okrem toho, že chce bojovať o titul v IRC, bude si chcieť na svoje konto pripísať aj titul z poľského šampionátu. V Poľsku plánuje za volantom Peugeotu 207 S2000 absolvovať päť zo siedmych súťaží.

„Sme veľmi radi, že opäť budeme bojovať v tomto šampionáte. Naši partneri Tedex, Michelin, Techno Plus VP Racing Fuel, Carbon Lorraine a Peugeot Polska mi dali túto možnosť a ja urobím všetko pre to, aby som počas sezóny nazbieral čo najviac bodov. Opäť budeme spolupracovať s tímom Romo Motorsport, čím nadviažeme na našu spoluprácu z Rally Cyprus. V našich rukách držíme všetky karty potrebné pre úspech a už sa nemôžeme dočkať, kedy začne samotná hra", metaforou zakončuje Bouffier svoje PR vyjadrenie na margo štartu v Poľsku.

http://twitpic.com/4hm1yn/full

Prvým podujatím, na ktorom sa víťaz Rally Monte Carlo v Poľsku zúčastní je asfaltový Rajd Swidnicki, čo je rally, ktorú Bouffier vyhral v roku 2008.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri