Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Moto

Boj o konanie Grand Prix v Brne pokračuje

Thursday, 23. 05. 2019 - 11:00, Ľuboš Kašický   

Boj o konanie Grand Prix v Brne pokračuje

Žiaľ, aj tento rok sa Grand Prix Českej republiky pasuje s neistotou v otázke financovania. Usporiadateľský subjekt Spolok pre GP ČR Brno, ktorého členmi sú Juhomoravský kraj a mesto Brno, je pripravený do rozpočtu Grand Prix prispieť vyšším podielom. Po jednaní Spolku a Automotodromu Brno je aj Automotodrom ochotný prevziať na seba časť záväzkov, ak keď nie je usporiadateľským subjektom. Vyplynulo to zo včerajšej tlačovej besedy na ktorej pred média predstúpila Ivana Ulmanová.

ap-katar2019-dovi.jpg

Ivana Ulmanová, předsedkyně představenstva společnosti Automotodrom Brno: „Záchrana Grand Prix České republiky je pro naši společnost prioritou. Velmi dobře si uvědomujeme, jak významná je akce pro Brno, region i celou Českou republiku. Vzhledem k tomu, že Automotodrom Brno je subjektem, který organizaci Grand Prix České republiky v minulosti dlouhodobě zastřešoval, chceme udělat maximum pro to, aby se tuto prestižní událost podařilo zachránit. Výsledkem několika jednání s pořádajícím Spolkem je usnesení, že společnost Automotodrom Brno je ochotna na sebe převzít část závazků pořadatele, a to až do celkové výše 5 miliónů korun. Jihomoravský kraj a statutární město Brno jsou jakožto pořádající subjekty rovněž ochotny podílet se na financování akce procentuálně vyšším dílem. Rádi bychom se připojili k výzvě Vládě České republiky, aby zohlednila tento vstřícný krok všech zainteresovaných subjektů a znovu projednala větší míru finanční podpory ze strany státu.“



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri