Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Bartlomiej Tabin v deviatej etape doplatil na chýbajúci waypoint

Tuesday, 16. 01. 2024 - 16:55, Miroslav Majláth   

Bartlomiej Tabin v deviatej etape doplatil na chýbajúci waypoint

Poliak Bartlomiej Tabin vďaka penalizácii v deviatej etape dojazdil na šesťdesiatom štvrtom mieste. Tento výsledok ho zároveň posunul na priebežnú päťdesiatu siedmu priečku.

 

Jantar Team

Jazdec slovensko-českého Jantar Teamu, Bartlomiej Tabin doplatil dnes vynechanie jedného z waypointov, cez ktorý mal prejsť na trati etapy. Takáto vec sa na Rally Dakar jazdcom sem tam stáva, žiaľ Bartlomieja to posunulo nielen v etape, ale v v priebežnom poradí smerom nadol o tri miesta.

Jantar Team

„Mrzí ma ten jeden waypoint. Nejako som ho vynechal, ani vlastne neviem ako. Mrzí ma to o to viac, že som sa mohol posunúť vo výsledkoch smerom nahor, žiaľ pravdou je opak. Trať bola takmer rovnako dlhá ako včera, dnes ale na nej bola aj časť na lávovom poli, kde to neskutočne šmýkalo. Tam som išiel veľmi opatrne. Inak sa mi išlo veľmi dobre, nemal som žiaden technický problém, všetko fungovalo,“ povedal Bartlomiej Tabin po prejazde cieľom.

Jantar Team

Zajtra na súťažiacich v rámci 46. Rally Dakar 2024 čaká v poradí už desiata etapa. Tá sa bude konať v okolí mesta Al Ula, pričom súťažiacich čaká prejazd okolo monumentálnych skál. Na kochanie sa pohľadom na ne však určite nebudú mať ča, keďže organizátor sľubuje opäť navigačne veľmi náročnú etapu.

Jantar Team

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri