Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Autotechna racing talent 2010 pred druhým kolom

Tuesday, 09. 03. 2010 - 11:12, T. Szabosi   

Autotechna racing talent 2010 pred druhým kolom

Automobilový pretekár Jaro Baránek, ktorý je zároveň organizátorom súťaže Autotechna racing talent 2010 nám z nej poskytol niekoľko informácii.

Prvé kolo, tejto na Slovensku ojedinelej súťaže sa skladalo z registrácie a zaplatenia vstupného poplatku. Registrácia do prvého kola bola ukončená 28.2.2010 o 24.00. Celkovo zaslalo platné prihlášky až 423 záujemcov stať sa automobilovým pretekárom. Z toho bolo 14 žien. Vek najstaršieho prihláseného je 51 rokov, najmladšieho 16. V prihláškach bol najviac zastúpený rok narodenia 1985 a 1986.

Tibor Szabosi;_dm33040.jpg

Aktuálne je pozvaných do druhého kola 169 súťažiacich. 66 prihlásených sa už odhlásilo zo súťaže a na platbu sa čaká od 188 prihlásených. Organizátor však už nepredpokladá že by niekto zaplatil.


Táto situácia zvyšuje šancu všetkých, ktorí sú pozvani do druhého kola. Na začiatku súťaže to bolo percentuálne 1:400, dnes je to len 1:169!

Samozrejme, kto z prihlásených stihne poplatok uhradit, bude pozvaný do druhého kola, ktoré sa uskutoční v dňoch 15. a 16.3. v motokárovej hale BB GO kart v Banskej Bystrici.

Tibor Szabosi;_dm32403.jpg

Na víťaza súťaže Autotechna racing talent 2010 čaká miesto jazdca v špičkovo upravenej Kia cee'd na slovenských pretekoch do vrchu konaných v rámci Majstrovstiev Slovenska. Ďalej získa licenciu jazdca FIA, kompletný servis na týchto pretekoch a bude mu zapožičaná homologovaná výstroj OMP, vrátane prilby a nehorľavej kombinézy. A samozrejme cenné rady , odborný dohľad a tréningy počas všetkých pretekov od Jara Baránka. Info o súťaži, do ktorej sa však už nie je možné prihlásiť, ako aj o pertneroch súťaže nájdete na www.autotechna.sk


O výsledkoch druhého kola, aj o ďalšom priebehu tejto zaujímavej súťaže vás budeme informovať.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri