Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

Ani núdzové Trebatice vôbec nesklamali. Zmena trate na poslednú chvíľu mnohým prospela

Sunday, 18. 07. 2021 - 08:11, Public relations   

Ani núdzové Trebatice vôbec nesklamali. Zmena trate na poslednú chvíľu mnohým prospela

Opatrenia v súvislosti s pandémiou koronavírusu ovplyňujú aj Slovenský kartingový pohár. Organizátori SKP boli na poslednú chvíľu nútení zmeniť miesto konania víkendových pretekov z rakúskeho Bruck an der Leitha na slovenské Trebatice. Domácu trať SKP tak pretekári absolvovali už tretíkrát v tejto sezóne.

Jakub Rovný

“Niektorí pretekári neprijali správu o zmene trate s radosťou. Tešili sa na rozmanitejšie zážitky. Trebatický okruh sme zvolili po preverení dostupnosti ostatných okruhov v okolí a zvážení všetkých možností. Veľmi sa tešíme, že aj napriek opätovným jazdám na rovnakom mieste voči nám pretekári zachovali priazeň a účasť predčili naše očakávania,” uviedol spoluorganizátor Tomáš Kuna.

Jakub Rovný

I keď sa nepodarilo zopakovať bohatú účasť z trebatických pretekov v júni, nálada na trati bola výborná. Nechýbali ani akčné momenty, ktoré boli spôsobené práve vzdušnejším priestorom na okruhu. Pretekári sa odvážili viac šliapať na plynový pedál a následne prudšie brzdiť.

Jakub Rovný

Unikátnou súčasťou Slovenského kartingového pohára, je, že pomáha objavovať mladé talenty. Na štartovú rovinku sa postavil aj mladý Matej Švec, ktorý sotva pokoril vekovú hranicu pre účasť. Naopak, najstarší pretekár Jozef Trubač na júlových pretekoch neštartoval. Tešíme sa na oboch aj nabudúce.

Jakub Rovný

Slovenský kartingový pohár si v lete užije zaslúženú dovolenku rovnako ako jeho pretekári. Po uplynulých júlových pretekoch sa priaznivci motokár stretnú pod hlavičkou SKP najbližšie 4. septembra na trati Slovakia Ring. Pre všetky aktuality a ďalšie fotografie sledujte webovú aj facebookovú stránku Slokap a ak máte záujem pozrieť si ostré momenty z jednotlivých pretekov, pozývame vás na náš YouTube kanál. Kompletné výsledky nájdete TU.

Jakub Rovný

Jakub Rovný

Jakub Rovný

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri