Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Taliansko

Andreucci zaspomína na "staré časy"

Thursday, 20. 06. 2013 - 07:49, Zdenka Frývaldská   

Andreucci zaspomína na

Na aute, ktoré mu prinieslo štyri zo siedmich titulov talianskeho šampióna, sa predstaví Paolo Andreucci počas najbližšieho víkendu na Costa Smeralda Rally.

 

andreucci1.jpg

Sedemnásobný taliansky majster v rally a päťnásobný víťaz Costa Smeralda odštartuje na 32. ročníku tejto rally s vozidlom Peugeot 207 S2000. Keďže za normálnych okolností riadi Peugeot 208 R2, vysvetlil svoje dôvody zmeny. "S týmto autom to bude jednorazová akcia. Zažili sme s ním naozaj veľa úspechov, a tak sme mu chceli dopriať špeciálnu rozlúčku, na ktorú si budeme dlho pamätať. Je jasné, že s ním máme veľkú šancu celú rally aj vyhrať, čo je pri R2 takmer nemožné".

andreucci-ita-56.jpg

Costa Smeralda Rally odštartuje v piatok popoludní a pokračovať bude v sobotu. Najväčšími súpermi Andreucciho budú Umberto Scandola s Guidom D´Amore na Škode Fabia S2000 a Alessandro Perico s Fabriziom Carrarom na Peugeote 207 S2000. Andreucci je po troch podnikoch talianskeho šampionátu na treťom mieste práve za nimi.

Zoznam prihlásených

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri